Säljare Solenergilösningar

2019-02-10

Välkommen till Cell Solar, Solceller till alla!

Vi söker en säljare som vill ansvara för försäljningen av våra solcellslösningar i Trelleborg med omnejd.

I arbetsuppgifterna ingår allt från leadsanskaffning, mötesbokning, kundmöten, projektering, offerttillverkning, orderskrivning, överlämning och uppföljning med kund efter installationen är utförd. Detta är ett mångsidigt arbete för den som gillar att ha många bollar i luften och samtidigt är duktig på att sortera i vad som ska göras när och hur.

Till en början kommer fokus ligga på privata villakunder men av erfarenhet kommer det även in andra affärer som är av intresse.

Det är en stor fördel om du är tekniskt kunnig, kanske ägt eller äger en villa samt hanterar en dator med MS Office och din telefon utan hinder. De som lyckas bäst hos oss är de med en förmåga att fokusera på det enskilda kundmötet men även har en strukturerad plan med lite längre horisont.

Välkommen in med din ansökan!

Gunnar Jönsson

Partner & Regionansvarig Sverige Syd

gunnar.jonsson@cellsolar.se

Vi ser gärna att ni uppfyller dessa krav:

- Har körkort (och gärna tillgång till egen bil under den första tiden i tjänst)

- God IT-kompetens (Dator, MS Office, Ipad, Telefon, wifianslutningar)

- Goda Engelskakunskaper

- Talar och skriver flytande Svenska

- Erfarenhet av försäljning

Dessa sökande kommer vi prioritera:

- God kommunikativ förmåga

- God förmåga att lyssna

- Erfarenheter av behovsorienterad försäljning

- Strukturerad

- Erfarenheter från tävlingsidrott

- Brinner för solenergi

Cell Solar är ett solcellsföretag som hjälper villaägare och företag i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Vi tar hand om hela resan, från den första idén om att investera i solceller tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera egen grön el med hjälp av solenergi.

Vi finns idag på flera ställen i Sverige, däribland Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontoret i Malmö (Skanör) är det som du kommer att tillhöra.

Vår vision är att bli marknadsledande på solceller inom villamarknaden, förhoppningsvis är du som söker en av de som hjälper oss komma dit.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos Cell Solar Syd i Trelleborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Cell Solar Syd
Mellangatan 66
23930 Skanör

Telefonnummer: 040389808

E-post: info@cellsolar.se

Mer information