Säljare CWP

2019-02-11

Just nu söker vi en Säljare som brinner för affärer. Som Säljare på Connecting Work People AB ansvarar du för att bygga starka och långsiktiga relationer med företag i byggbranschen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är ny kundbearbetning samt vidareutveckling och förvaltning av befintliga kunder.

Första kundkontakten sker oftast via telefon, tjänsten kräver att du klarar av att boka dina egna möten. Byggintresse och förmåga att organisera sitt eget arbete är viktigt. Du kommer vara stationerad i Malmö och primärt rikta dig till företag i Skåne. Vi vill ha dig som trivs i ett högt tempo och har ett brinnande intresse för att göra affärer genom att sätt kundens bästa i fokus.

Du är driven och målinriktad. Tidigare dokumenterad säljerfarenhet, helst B2B är meriterande. Du behärskar svenska mycket väl i tal och i skrift.

Du vill göra karriär och växa i din roll. Det är viktigt för dig att dina kunder är nöjda och leveransen motsvarar kundens förväntningar.

Du ser långsiktigt på din anställning hos oss och vill växa med bolaget.

Du ska ha ett brett nätverk.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Övrig information

Det är en heltidstjänst och arbetstiden är vanlig kontorstid 8-17 måndag till fredag. Du erhåller en grundlig utbildning i de tjänster som Connecting Work People AB erbjuder, dessutom kontinuerlig coachning där vi jobbar för att du skall ha rätt förutsättningar att nå framgång. Vi erbjuder en fast lön + provision.

Vi som arbetar här har lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Vi erbjuder professionella, kundanpassade tjänster till våra kunder och en spännande och utvecklande arbetsmiljö med mycket hjärta till alla våra konsulter. Connecting Work People bemannar både tillfälliga och långvariga uppdrag och vi tycker det är viktigt att ha långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag, och de vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter varje gång.

Som anställd på CWP kan du känna dig trygg. Samtliga tjänster omfattas av avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro mm.

Mer information

www.cwp.one

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos Connecting Work People in Sweden i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Connecting Work People in Sweden
Fosievägen 6
21431 Malmö

E-post: jobb@cwp.one

Mer information