Fältsäljare till StjärnaFyrkant

2019-05-02

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som fältsäljare är att bygga upp din egen kundstock med långsiktiga relationer i fokus. Du arbetar med en bred portfölj och har fullt ansvar över hela processen från start till mål. Du utgår från kontoret i centrala Malmö där du även har möjlighet att bjuda in kunder till deras butik och showroom. Du kommer initialt att bearbeta kunder i Skåne med omnejd och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.

StjärnaFyrkant gör en storsatsning i södra Sverige och slår snart upp portarna till sitt nya företagscenter mitt i centrala Malmö. Där söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Så är du en relationsbyggande fältsäljare som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker!

Om företaget:

StjärnaFyrkantbildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Man är Sveriges snabbast växande kedja för kommunikationsbaserade telefoni- och IT-tjänster. Med sin lokala närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs man av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.

Kriterier för tjänsten:

- Du har tidigare erfarenhet från fältförsäljning.

- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare.

- Du är en social och utåtriktad person.

- Du är tävlingsinriktad.

- Du ska vara disciplinerad och självgående.

- B-körkort.

Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.

Lön och villkor:

Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder man fast lön + provision, och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Vi är ett rekryteringsföretag som har specialiserat oss på att förmedla säljjobb – framförallt i Öresundsregionen, men även i resten av Sverige. Är du arbetssökande och letar efter lediga jobb eller är du redo att ta ett nytt kliv i karriären? Oavsett, vi hjälper dig!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos WORQ I SVERIGE AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

WORQ I SVERIGE AB
Baltzarsgatan 20
21136 Malmö

Telefonnummer: 0104952540

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
André Borg010-4952540

Till webb­ansökan 

Mer information