Mötesbokare till digital byrå

2019-05-06

Vi söker en mötesbokare för våra webbrelaterade tjänster (webbplatser, e-handel, SEO, social media, etc). Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att boka möten via telefon.

Samtalen går ofta in på hur vi på bästa sätt kan utveckla kundens digitala närvaro. Om du har erfarenhet av digitala medier eller försäljning är det givetvis meriterande. Det viktigaste är dock att du är driven och är bra över telefon. Givetvis bistår vi med utbildning och vi är noga med att hela tiden bolla idéer med varandra på kontoret.

Det är meriterande om du har kunskaper inom försäljning och/eller webb.

•  Du är självgående samt tar ett stort eget ansvar för ditt arbete

•  Du talar flytande svenska

Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats samt att bli den ledande digitala byrån i landet. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt rolig och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen.

Mild Media är en digital byrå med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är runt 30 medarbetare och arbetar bland annat med kunder som Däckteam, Mercedes, Hedin bil, Triumf Glass, Göteborg Stad och Canal Digital. Vi tar våra uppgifter på stort allvar och oss själva på mindre. Vi gillar att det är högt i tak och att alla kan vara med och påverka företagets riktning.

Årets absoluta höjdpunkt är Mildiaden (du får mer info när du kommer hit och träffar oss) som går av stapeln i juni/december varje år. :)

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos MILD MEDIA AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

MILD MEDIA AB
Altonagatan 5b
21138 Malmö

Telefonnummer: 0703680973

E-post: jobb@mildmedia.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Christian Olausson0703680973christian.olausson@mildmedia.se

Mer information