Distriktsansvarig säljare B2B

2019-05-07

Tänk dig in i situationen där du vägleder och ger råd till dina kunder hur de på bästa sätt kan vara förberedda på om någon av deras kollegor skulle skada sig på arbetsplatsen. Som distriktsansvarig säljare kommer du ha det fulla ansvaret för alla befintliga kunder samt all nykundsprospektering i ditt distrikt.

Vår vision är att vara Sveriges attraktivaste samarbetspartner inom första hjälpen, säkerhet samt livräddande utbildningar.

Vi söker personen som älskar sälj och som vill prestera resultat. Samtidigt har vi krav att ta ansvar och ge våra kunder 100% engagemang för långsiktiga relationer. Lägg där till att vi älskar allt som har med utveckling att göra. Vi tittar inte på ålder, kön eller etnisk bakgrund för det är helt irrelevant för oss. Det är du som är viktig för oss och det du kan göra för våra kunder.

Genom vårt hälsoprojekt HappyHarmoni lägger vi stor vikt vid aktivitet och välmående därför ser vi gärna att du gillar träning och ett aktivt liv.

Personer vi söker efter och vill anställa ska på ett ödmjukt sätt dela och arbeta efter våra värderingar; Ansvar-Engagemang-Glädje-Utveckling.

Vi tycker bra prestationer ska löna sig därför finns det fantastiska möjligheter till en hög lön för den som är duktig och presterar bra resultat.

Frihet under ansvar

Vi tror att de bästa medarbetarna vill ta ett stort ansvar för sina uppgifter och samtidigt ha friheten till egna initiativ. Därför lägger vi stor vikt vid självdisciplin när vi letar förstärkning till vårt team. Vi har en kultur där vi individuellt och tillsammans vill sträva efter att nå ett så bra resultat som möjligt. Därför står egenskaper som målmedveten, tävlingsinstinkt och envishet högt upp på vår önskelista.

Utbildning & utveckling i världsklass

Vårt mål är att våra kunder ska få besök av de bästa och mest kunniga säljarna i branschen. För att vi ska kunna leva upp till det målet krävs det mycket gedigen och kontinuerlig utbildning av våra anställda. Vår produkt- och säljutbildning hålls av personer med många års erfarenhet inom branschen. Som ny säljare får du mycket hjälp på fältet tillsammans med en erfaren kollega. Samtidigt utvecklar du dig själv på det personliga planet och skapar värde för både kund, dig själv och vårt varumärke.

Vi är ett företag som har mångårig erfarenhet och kunskap inom första hjälpen, säkerhet samt livräddande utbildningar. Vi tror på långsiktiga relationer och jobbar med att erbjuda våra kunder rätt produkter på rätt ställe. Vår vision är att vara Sveriges bästa samarbetspartner inom första hjälpen och säkerhet. Med vår kunskap och erfarenhet i branschen ger vi goda förutsättningar till att skräddarsy sjukvårdsmaterial för kundens behov.

Mer information

Affärsidé

Vi skapar trygga arbetsplatser runt om i Sverige genom att erbjuda smarta, synliga och effektiva produkter inom första hjälpen, säkerhet samt livräddande utbildningar.

Framtiden är Orange!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos HappyAid Sweden AB i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

HappyAid Sweden AB
Maskingatan 32
23166 Trelleborg

Telefonnummer: 0410-44440

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Carl-Hampus Olsson0708-718 500

Mer information