HiFi Klubben söker företagssäljare

2019-04-30

HiFi Klubben är en butikskedja med 104 toppjusterade butiker i Norden, Holland och Tyskland som tillhandahåller TV, hemmabio, Högtalare och Förstärkare. Vi har specialiserat oss på produkter av hög kvalitet i alla prisklasser - HiFi Klubben är specialister på Ljud & Bild produkter. Vi är idag 700 passionerade medarbetare och har cirka 950 000 kvalitetsmedvetna medlemmar.

Hifi Klubben söker företagssäljare i Stockholm, Göteborg eller Malmö!

Vill du vara med och utveckla ett av vårt största fokusområde – vår företagsförsäljning?De senaste åren har Hifi Klubben utvecklats kraftigt och byggt en hållbar grund att stå på. Nu känner vi oss redo att ta oss ann företagsförsäljningen i antingen Stockholm, Göteborg eller i Malmö beroende på slutkandidat. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss som företag. Har du även engagemang, entreprenörskap och vilja så tror vi att det är avgörande för om du ska trivas och lyckas i rollen. Har du vad som krävs för att bli en del av denna succé?

Om tjänsten

Rollen Företagssäljare är en ny roll hos oss och rollen innebär att du driver ditt eget företag i företaget. Att jobba som Företagssäljare på Hifi Klubben innebär att vara ansiktet utåt för starten av vår satsning på företagsmarknaden. Du har en stor frihet i din roll där du planerar dina arbetsdagar, sätter din målsättning och följer upp dina prestationer. Självklart utförs detta med stöd från din ledare. Vi kommer att ha behov av att utarbeta arbetssätt, system och rutiner tillsammans.

 Du kommer även att ansvara för att:

• Bygga och utveckla dina relationer mot företag med start i kartläggning/prospektering och mötesbokning till fördjupade samarbeten och merförsäljning. • Sondera och kontakta nya företag och personer, genomförande av personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet samt att utveckla interna samarbeten med dina kollegor i butikerna.Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare och det är något vi arbetar aktivt och hårt med att förverkliga. Vi på Hifi Klubben är övertygade om att vår framgång börjar med engagemanget hos våra medarbetare.

Mer information

Din bakgrund och personlighet

• Du har några års erfarenhet av B2B försäljning. • Du är en skicklig relationsbyggare som skapar förtroende, såväl internt som externt och stimuleras av att träffa nya människor • Är bra på att lyssna och förstår människor • Du är tävlingsinriktad och ser möjligheter • Du är extremt nyfiken, orädd och är inte nöjd förrän du når dina mål • Du brinner för att göra affärer och att ge service som berör • Du har ett starkt engagemang, entreprenörskap och vilja • Du är självgående och proaktiv samt har en god struktur i ditt arbete • Du har kontroll på dina styrkor, samtidigt som du är ödmjuk inför dina utvecklingsbara sidorUtöver det har du goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska eftersom det behövs för att du ska kunna utföra dina dagliga arbetsuppgifter.

Övrig information

Omfattning: Heltid, kontorstider

Lön: Månadslön med en fast del samt ett bonusavtal

Placering: Stockholm, Göteborg eller Malmö

Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Johansson 0706-067647.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Drottninggatan 31
41114 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Maria Johansson0706067646maria.johansson@retailrecruitment.se

Till webb­ansökan 

Mer information