Account Manager sökes till Dichtomatik AB

2019-05-03

Tjänstebeskrivning

Är du en driven och lösningsorienterad person som brinner för kundkontakt och försäljning? Vill du arbeta inom ett internationellt företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter med mycket ansvar i en ambitiös miljö? Då kan du vara den vi söker till Dichtomatik AB.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

I tjänsten som kundansvarig säljare på Dichtomatik AB (Säljbolag inom Freudenberg) kommer huvudfokus att ligga på att bygga långsiktiga relationer och utveckla nya samarbeten, samt att ansvara för flera av våra största distributörer i Norden. Vidare kommer stor vikt läggas på att upprätthålla kontakt med befintliga direktkunder, samt även utveckla ny långsiktig kundkontakt till Dichtomatik AB.

Som Account Manager kommer du till exempel att ansvara för:

- Försäljning av industriella tätningar

- Att bygga och upprätthålla nya samt befintliga kundrelationer

- Att koordinera internationella säljaktiviteter och driva nya affärserbjudanden

- Bokning av kundbesök och uppföljning av affärsmöjligheter

- Besök hos slutkunder

- Avtal och offerter

- Grundläggande teknisk support

Krav på person

Vi söker dig med ett stort kundfokus samt ett brinnande intresse för att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer i en internationell miljö. I tjänsten som Account Manager på Dichtomatik AB krävs det att du besitter ett tekniskt intresse och ett helhetsperspektiv. Jobbet passar dig som är strukturerad, positiv och noggrann. Vidare är du driven och har ett affärsorienterat och lösningsfokuserat arbetssätt. Det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande inom högskola eller universitet samt tidigare erfarenhet av försäljning inom industri.

Vi ser även att du har:

- Erfarenhet utav B2B försäljning av produkter som innebär teknisk fördjupning.

- Tidigare erfarenhet av tätningar, plaster eller elastomerer.

- Goda generella IT-kunskaper, du behärskar Office-paketet och CRM-system

- Vana av att hantera kundkontakter

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Account Manager. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Mer information

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider

Plats: Landskrona

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringsansvarig Anna Lindberg på 073-353 75 37. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation

Freudenberg-koncernen är ett globalt teknologiföretag med 48 000 anställda i cirka 60 länder, som arbetar med att utveckla avancerade tekniska produkter, lösningar och tjänster för mer än 30 marknadssegment. Freudenberg är som ledande specialist inom tätningsapplikationer på marknaden, en leverantör samt en utvecklings- och servicepartner som betjänar kunder inom en mängd olika sektorer, däribland fordon-, civil luftfart-, maskinteknik-, varvs-, livsmedel-, läkemedel- samt jordbruks- industrin.

Sökord: B2B, säljare, industri, teknik, service, kundkontakt

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos PerformIQ Work AB i Landskrona genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

PerformIQ Work AB
Hyllie Boulevard 11 A
21532 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Lindberg

Till webb­ansökan 

Mer information