Säljare inom B2B till storsatsande företag!

2019-05-03

Är du i början av din säljkarriär och vill få möjlighet att vara med på en otrolig resa? Är du driven, positiv och målmedveten? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som företagssäljare kommer du att äga hela säljprocessen, från prospektering till säljmöten. Företagets huvudkontor ligger på Lilla Torg, mitt i centrala Malmö. Härifrån kommer du att utgå och mycket att försäljningen kan ske digitalt men resor kan även förekomma vid kundmöten. Du kommer snabbt att få ta dig an rollen som säljare med stöd från erfarna kollegor. En introduktion om företaget och sälplanen kommer att göras vid start och tillsammans kommer ni också att sätta upp dina personliga säljmål. Har du en speciell bransch som ligger dig varmt om hjärtat finns det möjlighet att lägga extra fokus där.

Om företaget

Detta är ett företag som verkar inom resebranschen där de hjälper företag och föreningar att spara tid och pengar vid bokning av diverse reser, hotellnätter och konferenser. Företaget är i en expansiv fas där de med hjälp av välkända investerare storsatsar på en enorm tillväxt med fokus på digitalisering. På företaget värdesätter man en god stämning och engagerade medarbetare i en trivsam miljö. På kontoret i Malmö arbetar där idag 4 säljare men planen är att växa med ännu fler inom det närmsta.

Din profil

För att lyckas och trivas i denna rollen behöver du vara nyfiken och orädd för nya utmaningar. Du brinner för sälj och drivs av att arbeta mot höga mål.

Skallkrav:

- Svenska och engelska i tal ock skrift

- B-körkort

- IT-intresse

Meriterande:

- Erfarenhet från försäljning

- Erfarenhet av att arbeta i CRM-system

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Mer information

Villkor

Startdatum: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägning

Placeringsort: Malmö

Arbetstider: 08:00-17:00 med flextid

Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos Framtiden AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Framtiden AB
Djäknegatan 16
21135 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emma Dickssonemma.d@framtiden.com

Till webb­ansökan 

Mer information