Kundansvarig säljare med driv till ett växande Poolia Malmö

2019-05-03

Vill du vara en del av en framgångsrik och välmående verksamhet?

Vill du bearbeta kunder och göra affärer inom tjänstesektorn i Malmöregionen?

Är du resultatorienterad, engagerad och ambitiös?

-Då är du rätt för oss, så sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som kundansvarig säljare driver du en stor del av Malmöregionens nykundsbearbetning samtidigt som du självklart även vårdar och utvecklar befintliga kunder.

I det dagliga arbetet har du ett löpande samarbete med leveransorganisationen för att säkerställa högsta kvalitet i offerter och affärer. Du har förstått att hög aktivitet,

förmåga att bygga förtroende och nätverk är nyckeln till framgångsrik B2B-försäljning.

Telefonen är ditt främsta verktyg för att skapa personliga möten med kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

• boka och genomföra kundbesök

• skapa och genomföra kundplaner och kundaktiviteter

• bygga upp kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner hos kunder och prospekt.

• skriva offerter och räkna på affärer

• skapa nya affärer hos befintliga kunder

Som stöd i ditt arbete har du fantastiska kollegor både inom den egna enheten och nationellt i koncernen som hjälper dig att utvecklas vidare i din roll.

Vem är du?

Du håller en hög aktivitet, är engagerad och förtroendeingivande. Du tillhör ett team men är även stark i dina soloprestationer. Du drivs och motiveras av att se resultat. Vidare är du utåtriktad, övertygande och trivs i en fartfylld och nätverkande roll. Du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du som söker har arbetat med B2B-försäljning något eller ett par år, gärna med tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från bemanningsbranschen. Din motpart hos våra kunder är oftast personer inom företagsledningen och därför ser vi att du har tidigare erfarenhet av denna typ av försäljning. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning/akademisk examen och givetvis B-körkort.

Mer information

Om verksamheten

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats i ett trevligt team där det finns stora möjligheter att växa vidare och utvecklas. Pingisbord, gemensam frukost och tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att du ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos Poolia Malmö AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Poolia Malmö AB
Kungsgatan 57A
10124 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Charlotte Sahlin0720-796500charlotte.sahlin@poolia.se

Till webb­ansökan 

Mer information