Account Manager för Danmark och Sverige

2019-05-15

Lockas du av ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi och med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter?

Vi söker en Account Manager med ansvar för den danska- (primärt) och svenska marknaden.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

I rollen som Account Manager kommer du att driva försäljning på befintliga kunder, främst i Danmark men också i Sverige.

Rollen innebär attöka försäljning på befintliga kunder genom goda kundrelationer och att regelbundet besöka kunder och dess butiker för att lättare identifiera deras behov.

Som Account Manager för Danmark och Sverige kommer du vara placerad på Topbrands Scandinavias kontor i Höganäs utanför Helsingborgoch rapportera till Topbrands Sales Manager.

Du har budget- och administrationsansvar för hela säljprocessen och är involverad i att skapa effektiva sälj- och distributionsvägar tillsammans med Order Management teamet.

KVALIFIKATIONER OCH ERFARENHETER

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning och som har arbetat med försäljning i Danmark tidigare. Du är van vid att bygga långvariga kundrelationer. Du har en god förståelse för detaljhandel i Danmark och dina kunskaper i danska och engelska är mycket goda i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du affärsorienterad, professionell och ansvarsfull.

Att kunna arbeta självständigt och målstyrt ser du som ensjälvklarhet.

Du är lösningsfokuserad och flexibel, du tycker om utmaningar och att utmana!

Du är social och kommunikativ - du trivs med att knyta många nya kontakter och att jobba i team.

Du har en engagerad, förtroendeingivande och positiv personlighet.

Mer information

VAD ERBJUDS DU

Du erbjuds en spännande roll i en växande organisation med goda karriär- och förtjänstmöjligheter. Du har tillgång till de senaste verktygen och systemen samt ett starkt team i ryggen för att uppnå de bästa resultaten.

ANSÖKAN

I denna rekryteringsprocess har Topbrands Scandinavia AB valt att samarbeta med JKS Sverige.Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Björk på JKS Sverige på 070-968 30 31.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos Topbrands Scandinavia AB i Höganäs genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Topbrands Scandinavia AB
Smältaregatan 8
26339 Höganäs

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Niklas Björk+46709683031nbj@jksgroup.se

Till webb­ansökan 

Mer information