Driftplanerare med inriktning mot fastighet till Coor

2018-11-08

Är du kommunikativ, serviceminded och trivs i en snabbväxande arbetsmiljö där du kan utvecklas inom ett innovativt företag med hög ambitionsnivå med kunden i fokus? Har du en bakgrund från kundbemötande och administrativt arbete och vill bli del av en av Nordens ledande serviceleverantörer inom Facility Management?

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker efter en driftplanerare till Coor för att stärka upp deras team i det nystartade driftcentret. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig på initialt sex månader Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och att det finns ett fortsatt behov finns det möjigheter till förlängning på uppdraget.

ARBETSUPPGIFTER

Som driftplanerare kommer du att få vara med och skapa en struktur som hela företaget kan jobba utifrån. Du kommer att få ta över arbetsuppgifter från personer som sitter med dessa inom företaget idag. De kommer att agera stöttande till en början men du kommer snabbt att självständigt få driva ditt arbete.

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för den dagliga hanteringen, beredningen och planeringen för Coors kunder i Malmö

* Säkerställa att ärenden hanteras i enlighet med avtal

* Ta emot felanmälan samt upprätta arbetsordrar och inköpsordrar

* Göra beställningar till leverantörer

* Genomföra fakturahantering

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom en administrativ roll där du får ta stort ansvar och arbeta kommunikativt internt och externt. Coor arbetar även aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna specifika arbetsplats finns även möjligheten att bli Super user för Maximo, vilket är de system de arbetar i både i Coors samt kunds miljö.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en utbildning inom ekonomi

* Har erfarenhet av kundbemötande

* Har erfarenhet av administrativt arbete

* Har god datorvana

* Kan uttrycka sig obehindrat i tal och skrift på svenska samt har goda kunskaper i engelska

* Det är även meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom fastighet

Som person gillar du att skapa ordning och struktur samtidigt som du har förmågan att skapa ett positivt och effektivt samarbete med god kommunikation med tekniker och kollegor i levererande enheter. Du är affärsmässig och det är en självklarhet för dig att ta ansvar för att leverera värde där alla vinner. Med en nyfikenhet vill du lära dig nya arbetsuppgifter och är orädd för att ta initiativ för att driva ditt och Coors arbete framåt.

Du ser alltid en lösning på problem som uppstår och är flexibel i ditt tänk och har möjlighet att prioritera den uppgift som leder företaget i rätt riktning. Du är effektiv men förstår samtidigt vikten av att vara noggrann i ditt arbetssätt för att skapa bra förutsättningar i arbetet framåt. Stor vikt i denna process kommer att läggas vid personliga egenskaper och motivation för tjänsten.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Malmö, Limhamn

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sabina Björkman

Till webb­ansökan 

Mer information