Sales Coordinator/Ordermottagare till OPSIS AB

2018-12-05

Är du van att arbeta med Pyramid som arbetsverktyg? Trivs du med att ha många bollar i luften samtidigt? Ta i så fall chansen att uppdatera ditt CV med ett meriterande uppdrag hos OPSIS AB! Behovet är omgående så skicka in din ansökan redan idag och kom ihåg att motivera varför du uppfyller kraven för uppdraget.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en ordermottagare för OPSIS AB räkning med omgående start. Uppdraget kommer sträcka sig fram tills årsskiftet. För att hantera inkommande ordrar från kunder är företaget i behov av dig som kan vara ett tillskott för ordermottagningsteamet, som idag består av fem medarbetare.

Du kommer arbeta i en miljö nära säljarna där det är mycket som händer på samma gång. Teamet du kommer vara en del av stöttar upp varandra och utgörs av medarbetare med liknande kompetenser och arbetsuppgifter. Starten av uppdraget kommer innefatta en kortare introduktion där du blir visad rutinerna för tjänsten.

Som orderadministratör förväntas du vara ”spindeln i nätet” mellan kund och produktionsavdelningen genom att:

* Ta emot ordar från olika kunder, där koncernspråket är på engelska

* Registrera dessa i företagets datasystem

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos OPSIS. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

VI SÖKER DIG SOM

* Har 1-3 års arbetslivserfarenhet

* Jobbat med programmet Pyramid som arbetsverktyg (åtminstone version 3)

* Kan kommunicera på svenska och engelska obehindrat

Arbetet kräver att du kan ha många bollar i luften samtidigt, så vi ser gärna att du som person är noggrann, lättlärd och strukturerad. Det är även meriterande ifall du har jobbat inom just orderadministration tidigare eller exempelvis reception.

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Furulund

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OPSIS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

OPSIS AB är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa system för gasanalys och processtyrning. Vårt mål är att förse våra kunder med de mest avancerade, tillförlitliga och kostnadseffektiva systemen, oavsett användningsområde. Systemen används för mätning av luftkvalitet samt för kontinuerlig emissionsmätning och processtyrning. Tusentals system är installerade världen över. Genom att fokusera på våra kunders önskemål och genom fortgående produktutveckling fortsätter OPSIS att sätta standarden för gasmätning.

OPSIS grundades 1985 av två doktorander på Lunds universitet. OPSIS är idag representerat i hela världen via ett väl utvecklat nätverk av dotterbolag, distributörer och andra representanter, som tillhör de mest kompetenta och erfarna systemleverantörerna i respektive land.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mie Vastedotter

Till webb­ansökan 

Mer information