Projektkoordinator med stort intresse för infrastruktur till Rejlers AB

2019-01-10

Denna tjänst passar dig som har ett stort intresse och lite erfarenhet av infrastruktur och vill jobba på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom området. I denna koordinerande roll för olika projekt får du bygga relationer, få utlopp för din kommunikativa genialitet och strukturera ditt eget arbete på ett effektivt sätt! Drivs du dessutom av att ha innovation som ledord och kan se dig själv ta steget upp till att vara projektledare i framtiden – då kan du vara rätt person för jobbet!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en projektkoordinator till Rejlers AB som erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: Energy, Buildings, Industry, Telecom och Infrastructure. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar de fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar för sina kunder. Idag arbetar 2000 medarbetare på ca 80 olika orter i Norden.

Företaget växer snabbt och har en aggressiv tillväxtplan där personalstyrkan nu utökas och processen med att bygga ett starkare varumärke och göra ett ordentligt avtryck på ingenjörskartan är i full gång! På kontoret i Malmö är känslan familjär och energin är i topp.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rejlers. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget då Rejlers avsikt är att göra en överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektkoordinator kommer du att fungera som stöd till projektledare och specialister och vara ansiktet utåt mot Rejlers kunder inom infrastruktur.

Du kommer till exempel att:

* delta i olika investeringsprojekt där du ansvarar för administration, handläggning och uppföljning i projektets alla delar

* vara delaktig i upphandlingar och projektmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader

* säkerställa att projekten genomförs enligt gällande lagstiftning och bestämmelser

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för samhällsbyggnad och senare vill få möjlighet att leda mindre projekt med stöd av en projektledare.

VI SÖKER DIG SOM

* har en högskole- eller universitetsexamen inom samhällsbyggnad, väg och vatten, byggnadsteknik, samhällsplanering eller annan teknisk utbildning som vi bedömer likvärdig

* har minst ett års erfarenhet av arbete med infrastruktur, antingen tekniskt eller som projektkoordinator, projektassistent eller liknande

* har körkort för personbil

* obehindrat talar och skriver svenska och engelska för intern och extern kommunikation

Det är meriterande om du

* har arbetslivserfarenhet av arbete i projektform, gärna inom offentlig sektor

* har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och ekonomiadministration

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Vi ser att du som person har en god förmåga i och trivs med att kommunicera, interagera och bygga relationer med både interna och externa parter. Du är duktig på att lösa komplexa problem och har god förmåga att prioritera ditt arbete. Som person är du flexibel och ansvarstagande och gillar att ta initiativ! Till sist tror vi att du trivs lika bra med att arbeta självständigt som i team.

Mer information

Övrig information

* Start: Mars-april

* Omfattning: Heltid, 6 månader visstidsanställning med stor chans till förlängning eller överrekrytering

* Placering: Malmö

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rejlers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till mal07@academicwork.se.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ellen Hansson Henne

Till webb­ansökan 

Mer information