Projektkoordinator till Fujitsu

2019-06-12

Vill du få chansen att arbeta som projektkoordinator på ett stort, internationellt IT-konsultbolag? Är du en fena på att koordinera, planera och kommunicera? Då kanske detta är jobbet för dig! Vi söker dig som vill arbeta som koordinator för IT-projekt hos Fujitsu i Malmö. Du kommer att vara den som planerar och koordinerar så att företagets projekt ros i hamn.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Fujitsus räkning en projektkoordinator för IT-projekt. Fujitsu är en av världens största oberoende leverantör av IT-servicetjänster med verksamhet inom drift och övervakning, underhåll, affärssystem och informationssäkerhet. Som koordinator kommer du att leda det dagliga operativa arbetet som innebär hantering av incidenter och uppdrag för kunder inom banksektorn och detaljhandeln.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektkoordinator kommer du att arbeta med Fujitsus utrullningsprojekt. Du kommer att planera resurser och se till att säkerställa leveransen i enlighet med överenskomna avtalsvillkor.

Du kommer till exempel att:

* ta emot och initiera beställningar från kund

* planera IT-installationer och resurser

* ta fram och följa upp faktureringsunderlag

* ha löpande dialog med både kunder och tekniker

VI SÖKER DIG SOM

* har goda kunskaper inom Officepaketet

* har arbetat med koordinerande arbetsuppgifter tidigare

* har goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt då all kommunikation med kunder samt dokumentering sker på svenska

Som person är du:

Mer information

* Självgående

* Strukturerad

* Ansvarstagande

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

* Placering: Oljehamnen, Malmö

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ellen Hansson Henne

Till webb­ansökan 

Mer information