Erfaren Qlik-konsult till Vimur

2019-05-14

I ett nyrenoverat kontor med utsikt över hamnen, Stortorget och takåsarna huserar Vimur, en komplett Qlik-partner med stor kunskap om Business Intelligence och Performance Management. Vi söker dig med ett stort intresse för teknik och verksamhetsutveckling och som förstått potentialen som finns i att arbeta med BI-verktyg. Du ges nu möjligheten att gå in i en verksamhetsnära konsultroll som Qlik-konsult och bli en del av Vimurs seniora leveransteam.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vimur.

Vimur är Qlik-konsulter med stor kompetens inom verksamhetsstyrning och hjälper företag att uppnå konkreta förbättringar inom den operativa verksamheten genom att införa lösningar som verkligen fungerar. Konsulterna har lång erfarenhet från industrin och en kombinerad Qlik- och verksamhetskompetens som är mycket uppskattad. Det som utmärker Vimurs arbete är kombinationen av verksamhetsförståelse och applikationskunskap som ger lösningar för verkligheten. Vimur är det lilla konsultbolaget med snabba beslutsvägar där samtliga anställda värderas högt och spelar en viktig roll för företagets framgång.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer från start arbeta med marknadens ledande Business Discovery (BI) verktyg QlikView och Qlik Sense, längre fram kan det dessutom bli aktuellt att certifieras i ytterligare BI verktyg, exempelvis Power-BI. Din roll är att skapa beslutstödslösningar för våra kunder och för detta är det viktigt att förstå och analysera kundens verksamhet. Syftet är att översätta kundens behov till en effektiv lösning. I lösningsarbetet ingår bland annat:

* Databasanalys

* Mappning av data

* Skapande och utformning av applikationer och användargränssnitt i QlikView

Dessutom tillkommer teknisk problemlösning, exempelvis hantera de problem som uppstår i samband med uppkopplingar, fjärrskrivbord, databaser och brandväggar. Du kommer arbeta mot flera kunder parallellt och din arbetsplats kommer vara såväl på Vimurs kontor i centrala Malmö samt på plats ute hos kunderna i Malmö med omnejd.

VI SÖKER DIG SOM

* Erfarenhet av att arbeta som Qlik-konsult

* Har en relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du kan exempelvis ha studerat industriell ekonomi, systemvetenskap, logistik, maskin eller liknande

* Talar och skriver god svenska och engelska då det förekommer såväl svenska som internationella kunder

* Har B-körkort. Har du dessutom tillgång till egen bil är det ett stort plus

Som person drivs du av att ta fram utmanande lösningar specificerade för respektive kund. Du ser dig själv i en konsultroll och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer med dina kunder och förstår affärsnyttan det ger. Vidare ser vi att du är analytisk som person och trivs i en flexibel roll som ställer krav på att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Mer information

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Lön: Fast lön + bonus enligt överenskommelse

* Placering: Stortorget, Malmö

* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Stina Haugland

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vimurs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Affärskonsult, IT hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Stina Haugland

Till webb­ansökan 

Mer information