Leg. arbetsterapeut till demensteam i Båstads kommun

2019-03-13

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Båstad kommun ska starta upp ett Demensteam och du som arbetsterapeut kommer att få möjlighet att få vara med vid planering, uppstart samt att fortsätta att driva teamet framåt tillsammans med sjuksköterska, undersköterskor och demenssamordnare. Du kommer att arbeta både mot särskilt boende med inriktning demens, mot dagverksamhet och mot personer med demens i hemmen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team.

Vi hoppas du vill vara med och utveckla vår verksamhet med oss utifrån våra värdegrunder. Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta i team så att vi tillsammans kan fortsätta med vårt arbete mot att bli en av Sveriges 10 bästa kommuner inom vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER

• Utreda och bedöma behov och förutsättningar för aktivitet och delaktighet, ex ADL-bedömning, förflyttningsbedömning.

• Välja arbetsterapeutiska åtgärder.

• Vidta arbetsterapeutiska åtgärder, ex. förskrivning av tekniska hjälpmedel, utfärda intyg om behov av bostadsanpassning.

• Utvärdera arbetsterapeutiska åtgärder.

• Medverka vid Samordnad individuell planering.

• Handledning och utbildning av omvårdnadspersonal.

• Dokumentera enligt gällande lagar och lokala rutiner. Vi dokumenterar i verksamhetssystemet Safedoc.

• Medverka i systematiskt kvalitets- och förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut och har arbetat några år inom yrket. Har du erfarenhet att arbeta med personer med kognitiv funktionsnedsättning (demens) ses det som meriterande. Vi ser även positivt på andra utbildningar inom området som berör arbetsterapeutens arbete. Erfarenhet att arbeta i team är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Vi ser även att du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, lösningsinriktad, noggrann, har ett helhetsperspektiv och god samarbetsförmåga. Skriv gärna ett personligt brev.

Mer information

ÖVRIGT

Placering: Alla arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter i Båstad kommun utgår från Bjäredalen i Förslöv. Bjäredallen ligger i anslutning till tåg- och busstation.

Kommunala avtal gäller. Utdrag ur belastningsregistret inlämnas vid ev anställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Arbetsterapeut hos Båstads Kommun, Myndighetsenheten i Båstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Båstads Kommun, Myndighetsenheten
Vångavägen 6, 269 80 Båstad
26980 Båstad

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Magnus Ohlsson0431-774 16

Till webb­ansökan 

Mer information