Leg. Arbetsterapeut i Båstads kommun

2019-03-13

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Vi är ett professionellt team med biståndshandläggare, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och sjuksköterskor. Vi samarbetar med den enskilda vård- och omsorgstagaren i centrum utifrån vårdtagarens specifika behov. Du samarbetar i en grupp med andra arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehab assistent/undersköterska. Arbetet sker i den enskildes hem, mot särskilda boenden och boenden enligt LSS. Du arbetar i tvärprofessionella team kring den enskilde. Arbetet är områdesindelat och du utreder, bedömer och behandlar utifrån ditt kompetensområde. I Båstads kommun finns även ett mottagningsteam och ett demensteam ska startas upp.

Vi hoppas du vill vara med och utveckla vår verksamhet med oss utifrån våra värdegrunder. Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta i team så att vi tillsammans kan fortsätta med vårt arbete mot att bli en av Sveriges 10 bästa kommuner inom vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER

• Utreda och bedöma behov och förutsättningar för aktivitet och delaktighet, ex ADL-bedömning, förflyttningsbedömning.

• Välja arbetsterapeutiska åtgärder.

• Vidta arbetsterapeutiska åtgärder, ex. förskrivning av tekniska hjälpmedel, utfärda intyg om behov av bostadsanpassning.

• Utvärdera arbetsterapeutiska åtgärder.

• Medverka vid Samordnad individuell planering.

• Handledning och utbildning av omvårdnadspersonal.

• Dokumentera enligt gällande lagar och lokala rutiner. Vi dokumenterar i verksamhetssystemet Safedoc.

• Medverka i systematiskt kvalitets- och förbättringsarbete.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut. Erfarenhet av kommunal verksamhet med äldre eller av funktionsvariationer är meriterande. Vi ser även positivt på andra utbildningar inom området som berör arbetsterapeutens arbete. Erfarenhet att arbeta i team är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Vi ser även att du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, lösningsinriktad, noggrann, har ett helhetsperspektiv och god samarbetsförmåga. Skriv gärna ett personligt brev.

ÖVRIGT

Placering: Alla arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter i Båstad kommun utgår från Bjäredalen i Förslöv. Bjäredallen ligger i anslutning till tåg- och busstation.

Kommunala avtal gäller. Utdrag ur belastningsregistret inlämnas vid ev anställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Arbetsterapeut hos Båstads Kommun, Myndighetsenheten i Båstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Båstads Kommun, Myndighetsenheten
Vångavägen 6, 269 80 Båstad
26980 Båstad

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Magnus Ohlsson0431-774 16

Till webb­ansökan 

Mer information