Telefonkommunikatör sökes för en spännande tjänst

2018-05-14

Kundföretaget

Kundföretaget är verksam inom försäljning av marknadsföringsmaterial och är etablerad både nationellt och internationellt. Verksamheten har varit etablerad i Sverige sedan 1996 och företaget representeras i 12 länder. Företaget växer och verksamheten i Malmö behöver förstärkas med fler härliga medarbetare.

På företaget kommer du att uppleva som en socialarbetsplats med laddade arbetsdagar. Kollegorna är tävlingsinriktade och arbetar kreativt för att nå framgång tillsammans på ett kontor som präglas av att motivera varandra, dela erfarenheter och har roligt på vägen. Tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas inom försäljning och företaget erbjuder kontinuerlig personlig utveckling och nya utmaningar.

Arbetsbeskrivning

Som nyanställd kommer du till att börja med få en gedigen utbildning som ger dig den optimala förutsättningen för att göra ett bra jobb. Det finns en tydlig plan för hur företaget ska hjälpa dig att utvecklas. Du kommer vara ansvarig för dina egna kunder, vilka inkluderar att informera beslutsfattare i medelstora- till stora företag i svenskt näringsliv för att berätta nyttan och fördelarna med företagets koncept. För att bemästra denna dialog är det viktigt att du är väl förberedd och har undersökt branschen samt företaget väl. Det vill säga, vad företaget gör och hur de marknadsför sig. När du har kommit överens med kunden kommer du ha ett nära samarbete med en av våra erfarna Key Account Managers.

Din profil

Din personlighet ska präglas av ansvarstagande och engagemang. Den vi söker är en självdriven och nyfiken person som vill vara framgångsrik. För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du är lyhörd, kreativ och lösningsinriktad. Du bör motiveras av kundkontakter, att nätverka och såklart av att ge service med hög kvalité. Att kunna tala och skriva svenska flytande är ett krav.

Mer information

Vårt företag

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi utför urval löpande, därför tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Dock är sista ansökningsdatum är den 3-junij-2018.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Besöksbokare/Kundbokare hos Montico HR Partner AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Montico HR Partner AB
Kungsgatan 6
21149 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Zead Karimzead.karim@montico.se

Till webb­ansökan 

Mer information