Försäljningsledare Kundflöde - Nya Stora Coop Trelleborg

2019-04-23

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu flera Försäljningsledare till Coop Limhamn som slår upp dörrarna i höst.

Vår helt nybyggda butik kommer att erbjuda det lilla extra till våra kunder såsom ett stort utbud av färskvaror och en fin chark- och delikatessavdelning. Dessutom ett stort fokus på Hållbarhet.

Nu söker vi dig med en positiv anda och engagemang, som brinner för kundmötet, älskar att sälja och som vill följa med och utveckla vår nya framgångssaga!

Som Försäljningsledare Kundflöde är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot uppsatta mål. Genom en välplanerad och kreativ säljplanering i bl.a. våra manuella servicepunkter sörjer du för en högkvalitativ kundupplevelse i det personliga mötet.

I din roll ingår även att följa upp och arbeta mot nyckeltal, samt arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde, som ingår i området det personliga kundmötet. I din roll ingår att aktivt medverka till att säkra goda kundmöten så väl i servicepunkter som i butik, samt är delaktig i att planera och genomföra marknadsaktiviteter för att stärka kunderbjudandet på den lokala marknaden. I din roll ingår även att coacha säljarna inom ditt ansvarsområde samt arbetsledning under butikens olika öppettider.

I ditt arbete ingår att:

- Leda kundflödesarbetet inom ditt ansvarsområde under ledningsgruppens frånvaro

- Skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken

- Säkerställa den dagliga driften – bemanning, varuförsörjning, prisvård mm

- Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler

- Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat

- Arbeta aktivt med kassationer och svinn

- Ansvara för löpande arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc.

- Aktivt medverka till att Coops hållbarhetspolicy efterlevs.

- Ha ett högklassigt kundbemötande och service mot våra medlemmar/kunder.

Vi söker total 4 st Försäljningsledare inom ansvarsområdena Frukt & Grönt, Spel/Kiosk/Hämta, Manuella diskar samt Bröd/Bakeoff på 32-35 timmar i veckan. Provanställning tillämpas. Din arbetstid kommer i huvudsak att förläggas till eftermiddag/kväll och du rapporterar till Säljchef Kundflöde.

Utbildning:

- Gymnasieutbildning är ett krav

- Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande

Erfarenhet/kompetens:

- Tjänsten kräver erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning.

- Erfarenhet av ett specifikt ansvarsområde är meriterande

- Dokumenterat goda resultat av försäljning i detaljhandeln är meriterande

- Erfarenhet av att leda personal är meriterande

Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela butiken. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhörd, uthållig, god kommunikationsförmåga samt förmåga att kunna fatta beslut. Självklart har du ett genuint intresse för mat.

Mer information

Kontaktpersoner

Ylva Nilsson - Distrikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror hos Coop CBS i Trelleborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Coop CBS
ENGLUNDAVÄGEN 4
17141 Solna

Till webb­ansökan 

Mer information