Har du erfarenhet av varuplock på ICA och är morgonpigg?

2019-04-23

Just nu söker vi snabba och effektiva varuplockare. Vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik och som brinner för kundbemötande och service. Du ska ha varit anställd på ICA tidigare och ha erfarenhet av varuplock. Du ska trivas bra med attjobba tidiga morgnar - det är då butikerna behöver hjälp med att få upp varorna på hyllorna!

Som konsult på Bemannica kommer du att jobba på olika ICA-butiker i Malmö med omnejd. Du kommer framförallt att få möjlighet att arbeta med varuplock på avdelningarna kolonial, frukt och grönt, mejeri och färsk. Andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på vilka avdelningar du har tidigare erfarenhet från.

Dubör vara flexibel, energisk och trivas med att ha fartfyllda arbetsdagar.Du gillar att skapa ordning och reda och du har god produktkunskap kring frukt och grönt samt färskvaror.Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/).

Mer information

Om oss

Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige.Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica)för de senaste nyheterna!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror hos Bemannica i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Bemannica
211 11
21111 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Hanna Olofssonhanna.olofsson@bemannica.se

Till webb­ansökan 

Mer information