Chark/delikatessansvarig sökes till mindre butik

2018-04-14

Vi söker nu en chark/delikatessansvarig till en 75-100% tjänst till en kund mellan Helsingborg och Höganäs som skall driva och utveckla kundens chak/delikatessavdelning och som lever och lär efter en mission att förgylla konsumentens vardag! Tillträde under april månad.

Dina arbetsuppgifter

Den huvudsakliga uppgiften som chark/delikatessmedarbetareansvarig är att ta hand om och utveckla kundens fina chark/delikatessavdelning. Du skall styra det dagliga arbetet i avdelningen. Du ansvarar för beställningar av varor och planering av inköp. Som ansvarig är du van att arbeta sälj- och resultatinriktat genom att göra lönsamma affärer.

Samarbete och att arbeta i team är en självklarhet för dig då hela butiken arbetar tillsammans. Du delar gärna med dig av den kunskap som du har. Du är trygg i din roll, har förmågan att prioritera och tycker om att arbeta i ett tempo.

Du tycker om att organisera och ha ordning och reda runt omkring dig. Du är initiativtagande och jobbar mot ständiga förbättringar för att optimera avdelningen. Som person är du glad, social och lyhörd.

Kundens butik är öppen årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Din profil

Du ska vara genuint intresserad av mat och framförallt Delikatess och Chark.

Som person är du resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens försäljning och resultat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet av arbete med delikatess inom detaljhandeln och/eller som kock/kallskänka är meriterande.

Kunden erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för dem att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

Mer information

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2 600 medarbetare hittills verksamma på ett 40-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Charkuteriarbetare, butik hos OnePartnerGroup Helsingborg AB i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

OnePartnerGroup Helsingborg AB
Grustagsgatan 1B
25464 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Dzenan Dedicdzenan.dedic@onepartnergroup.se

Till webb­ansökan 

Mer information