Lärare i SketchUp

2019-03-12

Folkuniversitetet söker cirkelledare i SketchUp, Malmö  

 

Folkuniversitetet utvecklar människor genom kunskap och skapande. Vi är verksamma inom många områden och alla kan utvecklas hos oss oavsett om man vill byta karriär eller utveckla sin konstnärliga ådra. Vi är en obunden organisation utan vinstintressen. Genom utbildning hjälper vi våra deltagare att växa som människor; alltid personligt, ibland också karriärmässigt. Vi gör det genom att inspirera, förstå och ha förtroende för deltagarnas egna drivkrafter att lära sig. Folkuniversitetet bedriver ett aktivt fortbildningsarbete för sina lärare.   

 

Nu söker vi en cirkelledare till våra kurser i SketchUp i Malmö. Vi tillämpar timanställning och lön efter avtal.       

 

Vår undervisning bedrivs i centralt belägna lokaler i Malmö. Arbetstiden är främst kvällstid och ibland helger. Kurserna riktar sig till vuxna och vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv har möjlighet att påverka undervisningen.    

 

Vi söker dig som:   Pedagogisk förståelse eller pedagogisk erfarenhet.   Sakkunskap i ämnet/arbetslivserfarenhet i ämnet.   Erfarenhet av och ett aktivt intresse för vuxenpedagogik. 

 

Önskvärda personliga egenskaper är vilja och förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp, en god social förmåga, god initiativförmåga, positiv inställning till förändring och utveckling samt ett etiskt förhållningssätt. 

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du tycker det är roligt att förmedla kunskap och att du ser det positiva i att kursdeltagare utvecklas. Du är flexibel, lyhörd och strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap. Folkuniversitetet bedriver ett aktivt fortbildningsarbete för sina lärare.   

Mer information

 

Ansökan   

 

Välkommen med din ansökan i form av CV, personligt brev och arbetsprov i form av bifogat dokument eller hemsida senast 2019-04-07 via vår e-rekrytering. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.      

 

För frågor och information välkommen att kontakta Helene Gustafsson: helene.gustafsson@folkuniversitetet.se eller 046-197703.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Cirkelledare/Studiecirkelledare hos Folkuniversitetet i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Folkuniversitetet
Box 2116
22002 Lund

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Thiborg0406918323johanna.thiborg@folkuniversitetet.se

Till webb­ansökan 

Mer information