Vill du bli vår nya Dagbarnvårdare/ dagmamma/ barnpedagog?

2018-02-09

Vill du arbeta med barn i liten grupp? Hos oss får alla barn en trygg och pedagogisk verksamhet tillsammans med personal och kamrater i liten grupp.

Du ska ha minst barnskötarutbildning och/ eller erfarenhet av att arbeta med barn i åldern 1-6 år.

Vi öppnar våra hjärtan och hem för framtiden. Barns trygghet, lek, lärande och utveckling står i centrum i vår verksamhet. Vi utgår från barnens intresse och behov i vår verksamhet och barns inflytande är viktigt för oss.

Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha ett nära samarbete med övriga dagmammor i området och i kommunen. Ditt hem ska vara anpassat och lämpligt för verksamhet för barngrupp samt vara en säker plats för barnen att vistas i. OBS! Du kommer att arbeta i ditt eget hem med en egen barngrupp som du själv kommer att ansvara och planera för. Det blir din egen verksamhet.

Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn utifrån.

Vi ser familjedaghem som en professionell verksamhet, och alla våra dagbarnvårdare är viktiga medarbetare och engagerade pedagoger. Du får pedagogisk handledning och vidareutveckling i form av t ex föreläsningar, utbildningar mm.

Det är viktigt för oss att du är positiv, glad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlighet och inställning. Minimiålder 18 år.

Det viktigaste för oss är att du är en engagerad pedagog som tycker att det är både roligt och givande att arbeta med barn. Du får pedagogiskt stöd och Du tycker, precis som oss, att vi har det viktigaste yrket nämligen att lägga grunden för vår framtid.

För att du ska få arbeta inom förskola eller annan pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vi ser fram emot din ansökan.

Vi söker en engagerad pedagog som tycker att det är både roligt och givande att arbeta med barn. Du tycker, precis som oss, att vi har det viktigaste yrket nämligen att lägga grunden för vår framtid.

Du har erfarenhet av att arbeta med barn i förskoleåldern och/ eller utbildning inom barnomsorg.

Du kan kommunicera med barnen på svenska och utmana deras språkliga utveckling. Om du även kan andra språk så är det positivt.

Du är minst 18 år och kan arbeta självständigt och i grupp. Du kan planera ditt pedagogiska arbete och utvärdera ditt arbete på ett systematiskt sätt. Du får pedagogiskt stöd men kan ta ansvar själv för din barngrupp.

Du arbetar med en barngrupp på 5 barn i ditt egna hem. Hemmet ska kunna anpassas så att barnen har plats för lek, mys, pyssel mm.

Du arbetar självständigt och kan planera verksamheten efter din barngrupps intressen och behov. Du ingår i ett arbetslag med andra dagbarnvårdare som du träffar minst en gång per vecka.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Dagbarnvårdare hos Dagmammorna Öresund AB i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Dagmammorna Öresund AB
Regementsgatan 52 A Lgh 1603
21748 Malmö

E-post: ansokan@dagmamman.nu

Mer information