Distriktssköterska /Barnsjuksköterska till Mottagning på vårdcentral

2018-02-09

Sedvanliga arbetsuppgifter som BVC sjuksköterska på Vårdcentral.

Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig.

Nu söker vi dig som är barnsjuksköterska alt. distriktssjuksköterska och kan tänka dig att arbeta på Bvc mottagning. Extra vikt läggs vid erfarenhet av eget BVC mottagningsarbete samt familjecentrerat arbetssätt och att du drivs av att vara ett stöd för barn och dess familjer.

Du kan välja att arbeta enstaka veckor eller heltid hos oss, vi har uppdrag och du bestämmer själv omfattningen!

Du värdesätter omväxling och ser tjusningen i olika arbetsplatser. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

OM OSS Addus Care – Vi får det att klaffa! Tillräcklig små för att ge dig ett personligt engagemang som leder till uppdrag du gillar. Vi förser vården med personal inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet. AddUs Care bemannar med Läkare, Sjuksköterskor och Socionomer. Vi är auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Distriktssköterska hos AddUs Care AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

AddUs Care AB
Götabergsgatan 18 BV
41134 GÖTEBORG

Telefonnummer: 0317111717

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanna Dahlgren0702649890susanna.dahlgren@addus.se

Mer information