Ekonomiassistent i sommar

2019-04-13

Är du en social, utåtriktad och ansvarstagande person med ett brinnande intresse för ekonomi som söker ett meriterande sommarjobb? Här finns möjlighet att få en fot in på Kjell & Company i sommar som ekonomiassistent! Du kommer att ingå i ett team där det är prestigelöst, högt i tak och man hjälps åt för att tillsammans nå de mål man har.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en ekonomiassistent till Kjell & Company i sommar. Kjell & Company är ett av Sveriges mest expansiva detaljhandelsföretag och nu söker de en ekonomiassistent till sitt huvudkontor här i Malmö för att stötta upp inför sommaren.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kjell & Company. Uppdraget kommer att vara på heltid under sommaren med start v. 26 och det sträcker sig till v. 33. Under v. 26 kommer du att få en grundlig introduktion till arbetsuppgifterna.

ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter att variera, men du kommer huvudsakligen att arbeta med kund- och leverantörsreskontran.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

* Bokning av kundinbetalningar och insättningar av butikernas kassor

* Skanning av leverantörsfakturor i Readsoft Invoices

Kontering och distribution av fakturor i MediusFlow XI

* Bokning av leverantörsutbetalningar

* Övrig ad hoc administration

VI SÖKER DIG SOM

Vill vara en en del av ett driftaktigt, prestigelöst team med högt i tak där din inställning är otroligt viktigt. Vi ser gärna att du är flexibel, noggrann, strukturerad samt även att du...

* Är student vid högskola eller universitet, med fördel studerar du ekonomi eller motsvarande

* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, då det är på båda språken kommunikationen på Kjell & Company sker

Vi ser att det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Navision.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: 24/6

* Omfattning: v. 26 –v. 33

* Placering: Malmö

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kjell & Companys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som konsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Ekonomiassistent hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sofia Krook

Till webb­ansökan 

Mer information