Ekonomichef

2018-04-14

Om oss

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomichef som vill fortsätta att bygga och utveckla vår kunds ekonomiavdelning vidare. Du kommer att ha ett helhetsansvar för bolagets ekonomi samtidigt som du arbetar aktivt med att analysera lönsamhet och ge förslag på effektiviseringar av verksamheten. Du rapporterar direkt till VD och sitter med i ledningsgrupp.

I din roll har du det yttersta ansvaret för företagets ekonomi samt finansfrågor. Vidare har du ansvar över controllergrupp där lön och redovisning ingår. Andra huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med förändring samt utveckling av processer och system. Du kommer också att ha det fulla personalansvaret över ekonomiavdelningen. Vidare skall du förbereda allt material och all rapportering till styrelsemöten och däremellan aktivt bidra med att hålla styrelsen löpande informerad. Utöver ekonomiansvaret kommer du också att fungera som resursperson vad gäller allmänna administrativa göromål i företaget.

Mer information

Din profil

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du har haft en personalledande roll tidigare. Du leder med en stor självinsikt, öppen kommunikation och genom att bygga goda relationer där du skapar en inkluderande miljö. Du trivs bäst att arbeta brett, där arbetet varieras mellan strategiska vägval och operativt grundarbete.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift och du har en god analytisk förmåga. Vidare har du goda kunskaper inom större ekonomi- och rapportsystem samt Excel.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och ingår i Autorekryterings verksamhet för Autoexecutive. Frågor om tjänsten och processen besvaras av konsultchef Maria Abrahamsson, 0707898581 och Regionchef Johanna Andersson, 0706226448. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Välkommen!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Ekonomichef hos Autorekrytering AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Autorekrytering AB
Anckargripsgatan 3
21119 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Andersson0706226448

Till webb­ansökan 

Mer information