Projektkoordinator Malmö Turism

2018-05-15

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

Malmö Turism är en del av Näringslivsavdelningen på stadskontoret, Malmö stad. Näringslivsavdelningens uppgift är att vara strategiska möjliggörare som genom våra aktiviteter och beslut skapar tillväxt och sysselsättning. Du kommer tillhöra sektionen Privatresor.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektkoordinator för PR arbetar du hands-on med våra internationella influencersbesök och är en viktig kugge i vårt värdskap. Du brinner för Malmö och du vill vara en del i teamet som är med och förmedlar bilden av Malmö. Du är involverad i besöken innan, under och efter. Du hanterar system och kanaler för bl a organisering, fakturering och uppföljning av besöken. Du arbetar också med produktutveckling och exportmognad. Arbetet kan innebära visst arbete på kvällar och helger.

Du arbetar tätt tillsammans med kollegor och våra partners vilket innebär att du måste vara bra på att jobba i team. Du förväntas vara aktiv i framtida utveckling av arbetet på såväl sektionen som enheten och avdelningen.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Relevant utbildning och/eller erfarenhet.

God lokalkännedom.

God kommunikativ förmåga (engelska) och förmåga att arbeta systematisk.

Kunskap och förståelse för digital närvaro och kanaler.

Vana av att ta eget ansvar, vara självgående och fatta beslut när det är mycket runt omkring.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Eventproducent hos Malmö stad, Privatresor i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Malmö stad, Privatresor
August Palms plats 1
20580 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Wittgren

Till webb­ansökan 

Mer information