Familjerådgivare

2018-05-14

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som redan idag arbetar som familjerådgivare, då vi utökar vår verksamhet med ytterligare en halvtids tjänst. Uppdraget innebär att tillsammans med två kollegor arbeta mot tre kommuner, Sjöbo, Skurup och Ystad. Placeringen är i Ystad, men samtal och annat förebyggande arbete kan förekomma även i de andra kommunerna.

KVALIFIKATIONER

Du som söker ska ha en socionomexamen med dokumenterad erfarenhet av familjerättsarbete och familjerådgivning.

Det är viktigt att du är strukturerad, relationsskapande och självständig. Du ska också ha en god förmåga att samarbeta då det är en framgångsfaktor för vår familjerådgivning. • Socionomutbildning

Mer information

• Tidigare arbete som familjerådgivare

• Psykoterapeutiskt program steg 2

• Arbetat med familjerättsfrågor

ÖVRIGT

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Familjerådgivare/Familjeterapeut hos Ystads kommun, Social Omsorg i Ystad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Ystads kommun, Social Omsorg
Nya Rådhuset
27180 YSTAD

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mattias Gunnarsson0411-57 73 70mattias.gunnarsson@ystad.se

Till webb­ansökan 

Mer information