Redovisningsekonom hos Air Liquide

2018-02-09

Redovisningsekonom till Air Liquide för omgående uppdrag

Är du ekonom och redo för en ny utmaning? Har du erfarenhet av redovisning och är prestigelös i din arbetsroll? Då har Adecco uppdraget för dig!

Air Liquide Gas AB grundades 1912 och är den svenska medlemmen i Air Liquidegruppen, en av världens största industrigaskoncerner med verksamhet i 80 länder. Varje år investeras cirka en miljard kronor i forskning och utveckling av nya gaser och applikationer för så vitt skilda områden som industri, kemi, elektronik, livsmedel, miljövård och sjukvård. Air Liquide Gas AB utgör tillsammans med Air Liquides bolag i Danmark, Norge och Finland en integrerad nordisk organisation, där dessa fyra bolag drar nytta av de gemensamma resurserna.

Om jobbet

Uppdragets placering är på Air Liquide Finance Shared Service Center för Norden. Vår kund är ett populärt företag med hög trivsel hos sina medarbetare. Detta spännande uppdrag innebär att du blir en resurs med blandade arbetsuppgifter inom det ekonomiska området, allt från registrering av verifikationer till bokslutsarbete. Fokus kommer att var att tillsammans med Accounting Manager sköta de mindre Nordiska dotterbolagen. I denna roll används tre olika affärssystem SAP, Navision och Mamut men även Excel används i stor utsträckning. I arbetsuppgifterna förekommer även en del arbete med betalningsflödet för alla Nordiska bolag i koncernen. Stora delar av kommunikationen på företaget sker på engelska då det är koncernspråket.

Om dig

Du har troligen en akademisk utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av arbete som ekonom. Du har erfarenhet av redovisningsarbete med små och medelstora företag. Dokumenterad erfarenhet av redovisning är en förutsättning för uppdraget. Kunskaper i större affärssystem är meriterande. Som person är du trygg i din yrkesroll och inger därmed förtroende hos dina kollegor och organisationen. Vidare är du prestigelös, innehar en analytisk förmåga och är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är god kunskap i Excel och behärskar engelska i både tal och skrift.

Mer information

Om anställningen

Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund, tillsättning snarast. Uppdraget är till fram till sommaren 2018.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Finansekonom hos Adecco Sweden AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Adecco Sweden AB
Södra Tullgatan 3
21140 MALMÖ

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sara Höglund

Till webb­ansökan 

Mer information