Vill du som lackerare eller lackförberedare bygga världens snabbaste superb

2018-04-14

Har du ett brinnande fordonsintresse och drömmer om

att arbeta med supersportbilar

- Då har vi jobbet för dig! 

Vi söker nu även lackerare och lackförberedare till vår produktion av världens absolut snabbaste supersportbil. Vi söker dig som är intresserad av arbete i väl sammansatta team. För oss är det viktigare att du har rätt personlighet och attityd än att du har många utbildningsintyg.

Arbetsuppgifter 

I dina arbetsuppgifter ingår det att förbereda och färdigställa delar till våra supersportbilar och här lösa vanligast förekommande uppgifterna kring lack och lackförberedelse. Du arbetar i något av våra lack och kompositteam där vi tillsammans tar ansvar för både kvalité och varandra.

Formell kompetens 

- Du ska kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret 

- Meriterande med fordonsteknisk utbildning på minst gymnasienivå. 

Utbildning inom området är dock inte det viktigaste då stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din bakgrund 

Vi söker dig som har ett brinnande bilintresse och kanske gillar att meka med fordon på din fritid. För att du ska klara av arbetet krävs att du är intresserad, vill lära nytt, och är nyfiken på mekanik/teknik. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är viktigt att du tycker om, samt har en naturlig fallenhet för att arbeta praktiskt. Personliga egenskaper 

Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en personlig drivkraft. Du har en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i team. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete. Största vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Mer information

Språk

Bolagsspråken är svenska eller engelska så du behöver kunna läsa och utrycka dig i båda.

Så ansöker du

Ansökningar hanteras löpande sk löpande rekrytering, dock är sista datum att ansöka 

2018-05-05

Denna rekrytering sker tillsammans med vår samarbetspartner och rekryteringsspecialisterna  Affektor Group.

Alla ansökningar görs direkt till Affektor via nedan länk.

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller andra rekryteringsbolag i denna rekrytering.

Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.

Kontaktperson

Ansvarig rekryteringsspecialist

Bengt Myhrman

0763-985700

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten endast genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fordonsmontör hos Affektor i Ängelholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Affektor
Svenstorpsvägen 99
26698 Hjärnap

Till webb­ansökan 

Mer information