Larmoperatörer till Securitas i Malmö

2019-07-11

Söker du en långsiktig roll i ett ledande företag inom säkerhet och i ett trevligt team, då kan denna tjänst vara rätt för dig! Genom ditt engagemang och agerande som larmoperatör får du chansen att göra skillnad. Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu för Securitas räkning larmoperatörer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du anställs direkt hos Securitas.

Du erbjuds en tjänst med stort ansvar som ställer krav på noggrannhet och uthållighet. Det är därför viktigt att du är en stabil person med en god analytisk förmåga som vågar ta snabba beslut.

Securitas är ett stabilt och väletablerat företag som på sikt erbjuder goda möjligheter till utveckling inom företaget.

ARBETSUPPGIFTER

Som larmoperatör ansvarar du för mottagning och behandling av inkommande larm och säkerställer att rätt åtgärd sätts in utan fördröjning. Du fattar snabba beslut utifrån i förväg fastställda riktlinjer och agerar spindeln i nätet. I rollen hanterar du samtal med kunder, leverantörer, företagets interna personal och myndigheter.

VI SÖKER DIG SOM

* Kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska, då språken används dagligen i ditt arbete

* Har möjlighet att arbeta 12 timmars pass under både dag och natt

* Med god datorvana

* Har minst gymnasieutbildning med godkända resultat i svenska och engelska

* Är ostraffad. Anställningen kräver att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i ett auktoriserat bevakningsföretag varvid du måste vara ostraffad.

Vidare ser vi att din långsiktighet inom denna tjänst är viktig för rekryteringen.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande tjänster.

Som person är du:

Mer information

* Noggrann

* Ansvarstagande

* Uthållig

* Mån om goda samarbeten

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid (dag, natt samt helg)

* Arbetstider: 06.00-18.00 / 18.00-06.00

* Placering: Malmö

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Securitas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Securitas är ett auktoriserat bevakningsföretag som erbjuder säkerhetslösningar till kunder inom många olika branscher. Idag sysselsätter Securitas över 370,000 medarbetare på 59 marknader och arbetar ständigt för att utveckla sitt tjänsteerbjudande. Vidare är Securitas ett väletablerat företag vars kultur kännetecknas av de tre värdeorden; ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sophie Olsson

Till webb­ansökan 

Mer information