2nd line support till Saldab IT

2019-01-11

We make IT easy. Med över 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift gör Saldab IT det enkelt för sina kunder. Genom innovation och tekniskt kompetent personal jobbar de tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat. När de nu fortsätter sin tillväxtresa behöver de utöka kontoret i Malmö med fler medarbetare i sin 2nd line support!

OM TJÄNSTEN

Saldab IT är ett framstående It-företag som erbjuder en innovativ och trivsam arbetsmiljö. De jobbar med några av Sveriges mest spännande företag vilket gör att du får möjlighet att jobba inom flera olika segment och branscher. På Saldab IT läggs det stora resurser på kompetensutveckling för att du som medarbetare ska trivas så bra som möjligt. När du blivit varm i kläderna i din roll finns det därför alltid ett nästa steg. Möjligheterna är stora – specialist, generalist eller expert inom ett kompetensområde, framtiden ligger i dina händer.

Din anställning inleds med en grundlig introduktion av både företaget och dina arbetsuppgifter. Du tilldelas en mentor i teamet som kommer att vara med dig under den första tiden som en stöttepelare och bollplank. Det är viktigt med teamkänslan och för att ett redan sammansvetsat team tillsammans ska utvecklas ytterligare så anordnas det en gång i månaden workshops och teamaktiviteter.

Denna tjänst kan både röra sig om ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering. Vid konsultuppdrag kommer du att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Saldab IT. Uppdraget kommer då att vara på heltid och sträcka sig i minst 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som 2nd line support kommer du att bevaka, utföra och följa upp uppdrag som kommer in via servicedeskens telefonsystem, ärendehanteringssystem eller övervakningssystem. Arbetet innefattar också en del mycket komplexa system inom bland annat logistik, därför är det viktigt att du förstår helheten och kan följa flöden. På ditt bord ligger även att dokumentera och hålla befintlig dokumentation uppdaterad samt att se till att den är kvalitetssäkrad efter de standards Saldab eftersträvar. Du kommer huvudsakligen att jobba med mail och telefon som dina främsta verktyg men arbetet kan även innebära vissa besök ute hos kund.

Utöver detta kommer du att:

* Utföra ärendehantering och åtgärder enligt ITIL

* Felsöka hård- och mjukvara samt utföra felsökning på servernivå

* Utföra kundbeställningar såsom installationer och uppdateringar

Tjänsten passar dig som har något års erfarenhet av arbete i 2nd line support, men nu är på jakt efter en ytterligare utmaning. Du har en genuin förståelse för IT och en bred kompetens men har självklart ett fortsatt intresse att utvecklas.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är en servicemänniska ut i fingertopparna och ser din framtid i en supporterande roll. Du har erfarenhet från minst två år i 2nd line support sedan tidigare och har på så vis en hög teknisk kunskap och en bred kompetens. Att arbeta individuellt i din supporterande roll ser du inte som några konstigheter.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av:

Mer information

* Windows Server och Microsoft

* Citrix

* Office-paketet

* Exchange

* Ärendehanteringssystem och Remote telefonsupport

* Du talar och skriver på svenska och engelska på en professionell nivå

Som person är du noggrann, strukturerad och har en stor ansvarskänsla. Kvalitet och god service är en självklarhet för dig och du hjälper dina kunder på ett professionellt och informativt sätt. Du trivs med att jobba i team och hjälper gärna dina kollegor om behovet finns. För att lyckas i rollen tror vi även att du har en god problemlösningsförmåga, är mycket kommunikativ och tar egna initiativ.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

* Omfattning: Heltid

* Placering: Malmö

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Saldab IT önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Helpdesktekniker/Supporttekniker hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Jönsson

Till webb­ansökan 

Mer information