Säljare för Svenska Alarm

2019-04-14

OM SVENSKA ALARM

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer snabbt. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för både privatpersoner och företag.

www.SvenskaAlarm.se/jobb

SÄLJARE FÖR SVENSKA ALARM

Gillar du att kunna tjäna bra med pengar? Här är säljjobbet för dig! Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i rad blivit utnämnt till snabbväxande Gasellbolag av Dagens industri.

Frihet får du, ansvar tar du och som belöning kommer du att kunna tjäna väldigt bra med pengar!

VAD SKA DU GÖRA?

Vi har en växande efterfrågan i din region och behöver en säljare som kan ta eget ansvar och bearbeta kunderna. Det innebär att du använder dig av ditt nätverk och bokar upp säljmöten, knackar dörr och gör hembesök hos grannarna till kunder som har köpt ett nytt smart larm från Svenska Alarm.

Du ska leverera bra säljresultat. Viljan har du – utbildning, coachning och branschens högsta provisionsersättning får du av oss!

Mer information

KOMPETENSKRAV

* Vill bli stjärnsäljare

* Kan arbeta under frihet och ta eget säljansvar

ANDRA KRAV

* Prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

DIN ARBETSPLATS

På Svenska Alarm blir du en del av ett taggat säljteam. Du utgår hemifrån och tar dig ut på säljmöten. Två dagar i veckan ses säljarna på kontoret där vi bokar möten tillsammans genom bookingrace, äter lunch och har utbildningar. Stöttning och hjälp finns alltid nära till hands och försäljningschefen är bara ett samtal bort.

ANSÖKAN

Är du vår nya säljare? Ansök idag!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hemförsäljare hos Svenska Alarm i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Svenska Alarm
Box 21049
20021 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Malin Olsson0763-146838malin@svenskaalarm.se

Till webb­ansökan 

Mer information