Konsultchef

2019-07-10

Kort om tjänsten

Det går bra för Dreamwork och vi expanderar på flera orter. Därför, söker vi nu en Konsultchef till Skåneregionen med utgångspunkt från vårt kontor i Helsingborg. Vi söker en affärsorienterad och resultatdriven konsultchef med ansvar för att skapa och utveckla affärer med nya och befintliga kunder inom hela Skåneregionen.

Om verksamheten

Är man inte en av de stora elefanterna måste man vara lite bättre och ge lite mer. Varje gång. Det är lite jobbigare men ack så mycket roligare. Vi vet, för de flesta av oss har tidigare arbetat hos de största. Sedan 2006 bygger vi ett nytt och annorlunda rekryterings-och bemanningsföretag och vårt huvudkontoret ligger i Helsingborg.

Mer om tjänsten

Som Konsultchef hos oss på Dreamwork väntar ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete med många personliga kontakter. Rollen spänner över ett brett område och innehåller många olika arbetsuppgifter såsom rekrytering, personalansvar och kundkontakt.

Som Konsultchef arbetar du självständigt med att matcha, prissätta och tillsätta konsultuppdrag med rätt kompetens och konsult. Det innebär rekrytering av kvalificerad kompetens samt coachning av och personalansvar för konsulter på uppdrag. Till din hjälp har du Dreamworks ISO processer och metodik som på ett effektivt sätt hjälper dig att nå dina och företagets mål.

Du kommer få ansvar för våra konsulter inom tjänstemannasidan med inriktning på Ekonomer. En stor del av rollen som Konsultchef är att vidareutveckla och utöka affären. Vi ser därför vikten av att du redan idag har jobbat i liknande roller eller haft ansvar för likartade kompetensområden där du själv har ett naturligt nätverk av kollegor i branschen.

Merförsäljning och affärsutveckling tillsammans med kunderna ser du som en rolig och naturlig del av ditt arbete. Du kommer att bli en viktig del i vårt framgångsrika team av Konsultchefer, Rekryteringskonsulter och Researchers. Arbetet som Konsultchef hos Dreamwork är självständigt, omväxlande och utvecklande.

Mer information

Din profil

Du har akademisk examen inom Ekonomi eller PA och/ eller flera års arbetslivserfarenhet från bemannings/rekryterings branschen, gärna som Konsultchef eller liknande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en resultatinriktad, målmedveten och uthållig person. Du har mycket goda kunskaper i arbetsrätt och är en god administratör. Vidare trivs du i en dynamisk miljö där du kontinuerligt ställs inför olika utmaningar. Du är bekväm i dialogen med kund och konsulter och stimuleras av möjligheten att få medverka till utveckling av såväl individer som organisationer genom ditt konsultativa förhållningssätt. Du är en självgående och strukturerad person med en vilja att driva, utveckla och påverka verksamheten. Du har en förmåga att på ett förtroendeingivande vis bemöta såväl dina konsulter som dina kunder. Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att lyckas som konsultchef hos oss.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som HR-konsult/PA-konsult hos Dreamwork Scandinavia AB i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Dreamwork Scandinavia AB
Drottninggatan 1
25221 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Karin Köhler042-176607karin.kohler@dreamwork.se

Till webb­ansökan 

Mer information