Inköpsassistent till expanderade e-handelsbolaget CarpetVista

2018-01-11

Är du början av din karriär som inköpare och har ett genuint intresse för heminredning? Letar du efter en ny utmaning och vill ta nästa steg i din utveckling på europas största och exbanderande e-handelsbolag? På CarpetVista finns det nu denna möjlighet att omgående komma in och vikariera för en föräldraledighet under en ettårsperiod på deras spännande inköpsavdelning. Vi söker nu dig som trivs i en koordinerande roll och som drivs av siffror och stuktur men även av att arbeta med många kontaktytor. Låter det intressant? Sök då redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker efter en Inköpsassistent till CarpetVista i Malmö. Visste du om att Europas största e-handelsbutik av mattor, med en omsättning på över 300 miljoner har sitt sätte i Malmö. Att en av världens största mattbutiker finns i Sverige är det få som vet om. Men med ett utbud på över 50 000 mattor och närvaro i 45 länder, är det precis det som CarpetVista är. Grundat 2005 driver de två framgångsrika sajter, www.carpetvista.se och www.rugvista.se, där CarpetVista erbjuder exklusiva handknutna mattor och RugVista baserar utbudet på maskingjorda mattor av högst kvalité till marknadens bästa pris. CarpetVista är ett lönsamt, snabbväxande företag och lägger stort värde i att ha en kreativ miljö där alla får utrymme att växa. Med kontor i Tyskland och Sverige, samt produktion i Turkiet och Indien, har de världen som arbetsfält. CarpetVistas medarbetare drivs av att kontinuerligt förbättras samtidigt som de har roligt på vägen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CarpetVista. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ett år framåt. Det händer mycket på CarpetVista och eventuellt finns det möjligheter att bli förlängd på uppdraget.

ARBETSUPPGIFTER

Som Inköpsassistent kommer du i ett nära samarbete med Inköpschefen att ansvara för att hantera hela den operativa inköpskedjan från mottagande samt koordinerade av leveranser till uppföljning och fakturering.

Du kommer därav att:

* Ansvara för det dagliga administrativa arbetet på inköp

* Sköta kommunikationen med CarpetVista samarbetspartners

* Ansvara för att koordinera inkommande leveranser, övervaka införtullning och sköta kommunikationen med våra samarbetspartners

* Ansvara för att det dagliga inköpsarbetet dokumenteras och struktureras på korrekt vis

* Vara behjälplig till kundtjänstavdelningen gällande sortimentsfrågor

Rollen kommer även att innebära att du får en möjlighet tillsammans med inköpschefen att bli insatt i de strategiska delarna av inköp.

VI SÖKER DIG SOM

* Har erfarenhet av en liknande roll som inköpsassistent/orderhanterare/administratör/avrop

* Har ett gedigen intresse av inköp och en vilja att utvecklas

* Talar och skriver obehindrad svenska och engelska

* Har goda IT-kunskaper och har lätt för att lära dig affärssystem

Det är merinterande om du:

* Har en eftergymnasial utbildning inom inköp från högskola/universistet/KY/YH

Som person är du handlingskraftig, strukturerad och självgående. Du arbetar lösningsorienterat och vill bidra med god stämning till ett glatt arbetsklimat med högt i tak. Du har en hunger att prestera och leverera både gentemot kund och efter uppsatta mål. Du är alltså lite av en tävlingsmänniska som växer med frihet i din roll. Du har ett intresse för IT och logistik och kan arbeta självgående med dina uppgifter. Dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs och bidrar aktivt i en arbetsgrupp där alla arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid, ett år

* Placering: Malmö, Limhamn

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Inköpsassistent hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Eggert

Till webb­ansökan 

Mer information