Försäkringssäljare

2018-02-09

Arbetet

Som försäkringssäljare/förmedlare arbetar du med försäljning och service av försäkringar till privatpersoner. Du har telefonen som verktyg och ringer i första hand upp våra redan befintliga privatkunder. Givetvis får du intern produkt- säljutbildning hos oss. Vi är också med och coachar dig till att utvecklas som försäkringssäljare/förmedlare.

Personliga egenskaper och meriterande erfarenheter

Vi söker dig som har möjlighet att tillföra positivitet, driv och laganda. Du räds inte nya utmaningar och att utvecklas utifrån nya mål både individuellt och i team är en självklarhet för dig. Du drivs av att arbeta i högt tempo och har en hög ambitionsnivå. För att passa i rollen är du serviceinriktad och har en god datorvana. Har du säljerfarenhet/er inom eller utom branschen är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Information och ansökan

Om du har frågor är du välkommen att kontakta William Seyf, tel 072-145 59 31, eller Fouad Kassab, tel 072-145 59 32, på Försäkringsservice Stockholm AB.

Din ansökan mailar du till Forsakringsservice.Stockholm@lansforsakringar.se

Vi söker drivna medarbetare med säljegenskaper. Är du positiv, serviceinriktad och gillar att prata med kunder? Då kan jobbet som försäkringssäljare/förmedlare på vårt kontor i Malmö, Lilla Torg 3 vara något för dig.

Försäkringsservice Stockholm är franchisetagare för Länsförsäkringar Stockholm.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Innesäljare hos Försäkringsservice Stockholm AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Försäkringsservice Stockholm AB
Lilla Torg 3
21134 Malmö

Telefonnummer: 0721455931

E-post: Forsakringssservice.Stockholm@lansforsakringar.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
William Seyf08562831310721455931Forsakringssservice.Stockholm@lansforsakringar.se

Mer information