Säljare Veera Consulting AB - Helsingborg Heltid

2018-12-05

Du kommer att kontakta privat kunder via telefon och få dom att byta elavtal. Utmaningen är att alltid ge ett kundbemötande i världsklass och samtidigt leverera bästa möjliga resultat. Tillsammans med din teamledare kommer du få allt stöd för att utvecklas som säljare och individ.

Veera Consulting AB 2018 - vi expanderar. Därför söker vi nu fler drivna säljare till vårt kontor vid Helsingborg. Vi på Veera Consulting arbetar med att lära ut toppklassig försäljning till unga samtidigt som vi ser till att skapa Helsingborgs roligaste arbetsplats. Är du social, bra på att övertala & orädd för utmaningar? Då har vi jobbet för dig.

Vi söker dig som

God tal och skrift förmåga i det svenska språket

- Social

- Teamplayer

- Målmedveten

- Stresstålig

- Tävlingsmänniska

- Orädd

Vi erbjuder dig en

- heltidsanställning

- produkt-och säljteknikutbildning för att få de allra bästa förutsättningarna att komma igång

- garantilön + bonus)

- stora utvecklingsmöjligheter inom företaget

Starta, eller utveckla, din säljkarriär med oss på Veera Consulting och ta chansen att komma in i ett snabbt växande bolag! Sök jobbet redan idag, vi håller intervjuer löpande.

Välkommen till Veera Consulting!

Veera Consulting AB är ett företag med inriktning på försäljning med flertalet olika säljkanaler. Vi erbjuder allt från mobilabonnemang, El-avtal, TV-abonnemang samt kreditköp via våra tre banker som vi har samarbete med.

Det finns inget tak på hur mycket du kan tjäna, allt handlar om ditt egna engagemang och hur hårt du arbetar för att nå dina uppsatta mål. Ett av våra viktigaste redskap är målstyrning där vi hjälper dig skapa visionsgemenskap, arbetsglädje och en Vi-känsla. Att du ska kunna överföra dina mål till handlingar.

Karriär kan betyda olika saker för olika personer. Det kan vara att klättra spikrakt uppåt i organisationen, att prova på olika roller i andra delar av organisationen eller att bli den bästa säljaren. Oavsett vad du vill med din karriär så finns det möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med oss.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Innesäljare hos Veera Consulting AB i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Veera Consulting AB
Prästgatan 2 Lokalnr 1304
25224 Helsingborg

E-post: Mattias@veeraconsulting.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mattias JönssonMattias@veeraconsulting.se

Mer information