Servicetekniker till Ahlström och Persson

2018-11-08

Är du en händig person som trivs med att arbeta på egen hand ute hos kunder? Är du bra på att samarbeta och har en bakgrund inom exempelvis el eller verkstad? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om Ahlström och Persson

Ahlström och Persson startades 1945 i samband med den stora metallarbetarstrejken. Tidigare var huvudinriktningen smidesarbete men idag består verksamheten av att erbjuda sina kunder heltäckande lösningar inom pumpar och pumpfabrikat. Med gedigen erfarenhet och kunnande strävar de efter att ge personlig service att lösa alla slags problem med pumpar, stora som små.

Om tjänsten

Som servicetekniker hos Ahlström & Persson kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som innefattar reparationer, montering, felsökning samt förebyggande underhåll på pumputrustning hos företagets kunder. Du ingår i ett team av sju servicetekniker och tre kontorsarbetare. Kundbasen finns runt omkring i Skåne och dit reser du på egen hand. Du har tillgång till firmabil och utgår oftast ifrån kontoret i Malmö där även lagerhållning finns.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Reparationer, montering och felsökning av pumpar såsom värmepumpar, avloppspumpar, bevattningspumpar

- Kundbesök runt om i Skåne

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som elektriker, underhållstekniker eller någon annan praktisk erfarenhet med verkstad, el eller VVS. Du är kunnig inom både elektriskt och mekaniskt underhåll. Du har en utbildning inom ett praktiskt område och är van vid att arbeta i flexibel miljö där arbetsuppgifterna kan vara varierande. God servicekänsla och ett enkelt och trevligt sätt är viktiga förutsättningar för att lyckas på uppdraget. Du är prestigelös vad gäller uppgifter och är nyfiken på praktiska problem som ibland kan vara kluriga att lösa. Att du har körkort är ett krav eftersom du på egen hand kommer åka till kunder runt om i Skåne.

Viktigt för tjänsten är:

- B-körkort

- Erfarenhet som mekaniker, elektriker, VVS eller från verkstad

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget är löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Ahlström och Persson.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Mer information

Om ansökan

Tjänsten har start i början av april. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen

att kontakta ansvarig rekryterare: Susanna Kanold via telefon 073- 684 71 39 eller mail susanna.kanold@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Installationstekniker hos Adecco Sweden AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Adecco Sweden AB
Södra Tullgatan 3
21140 MALMÖ

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanna Kanold

Till webb­ansökan 

Mer information