Extrajobba som Mystery Shopper, Lund

2018-11-08

Som Mystery Shoppers besöker våra kunders butiker, kaféer och serviceställen. Vi iakttar service, bemötande, hur möjligheter till försäljning tas till vara och mycket mer genom anonyma besök. Hur det gått, det berättar vi om i grundliga skriftliga besöksformulär, så att våra kunder kan använda det till att vässa servicen och försäljningen. Vi arbetar med professionella fast anställda Mystery Shoppers för bästa resultat.

Mystery Shopping är ett yrke för oss, ett hantverk, så det kräver att du arbetar regelbundet och håller dina kunskaper igång. Vi ser helst att du kan jobba minst en arbetsdag i månaden, många av oss jobbar mer och några har Mystery Shopping som huvudsyssla. Arbetet utförs schemalagt som arbetsdagar. Du kan själv påverka vilka dagar det blir när vi lägger schema.

Det är mycket roligt om vi får sökande som kan tänka sig att jobba med oss i varierande omfattning under många år framåt.

För de flesta är Mystery Shopping ett extrajobb så vi tror att det passar bäst för dig som redan har ett jobb eller studier på deltid, som vill ha större omväxling eller vill fylla ut dina timmar av annat skäl. Du kommer behöva körkort och en bärbar dator med Office-program för att kunna utföra arbetet.

Besöken vi gör återger vi skriftligt. Du måste kunna uttrycka dig mycket väl skriftligt på både svenska och engelska. Gillade du att skriva uppsats i skolan är det här kanske något för dig. Det är ett krav med minst tre års erfarenhet av försäljning inom ett serviceyrke som butik, butik, hotell, restaurang, café eller motsvarande.

Ansökan skickar du med cv och personligt brev till info@nordicmystery.se.

Mer information

Anställningskrav

-Minst tre år inom hotell, butik, restaurang, kafé eller motsvarande.

-Körkort.

-Körvana.

-Datorvana och vana att skriva längre texter.

-Tillgång till bärbar dator.

-Utmärkt förmåga att uttrycka sig skriftligt på svenska.

-God förmåga att uttrycka dig skriftligt på engelska.

Ibland besöker vi även kunder i Danmark varför det är ett plus om du kan tala och göra dig förstådd på danska, men det är inget krav.

Nordic Mystery Shopping har professionella Mystery Shoppers med yrke att besöka våra kunder. Våra Mystery Shoppers är fast anställda med kollektivavtal, försäkring, timlön och intern upplärning. Vi är ett litet privatägt företag. I företagsgruppen ingår även Nordic Mystery Shopping Suomi Oy och Inside Security.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Intervjuare, opinionsundersökning hos Nordic Mystery Shopping Sverige AB i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Nordic Mystery Shopping Sverige AB
BOX 10
73121 KÖPING

Telefonnummer: 0-0

E-post: info@nordicmystery.se

Mer information