Prevas Syd söker MES-specialist inom Industriell IT

2018-12-05

Är du expert på moderna, effektiva produktionslösningar inom industrin och vill ta med din erfarenhet av MES på digitaliseringsresan? Då är det dig vi söker!

Tack vare digitaliseringen har Prevas affärsområden inom produktutveckling, industriell IT och automation fått en ny fart. Nu har vi många spännande projekt inom industriell IT på gång. Vi söker därför fler MES-specialister till vårt kompetenta team i Syd!

Välkommen till Prevas!

Gemensamt för oss på Prevas är ett stort teknikintresse. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

På Prevas i Malmö är vi en grupp som specialiserat oss på industriella IT-lösningar med fokus på MES. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktionen hos våra kunder. Våra system blir ofta länken mellan fabriksgolvet och ekonomiavdelningen genom integrationer med allt från styrsystem och labbsystem till affärssystem och rapportverktyg. Vårt arbete bedrivs oftast i projektform, antingen med kundens eller vår egen projektledare, och projekten varierar i inriktning och storlek. De flesta av våra kunder finns i Skåne, men vi har också slutkunder i hela landet och ibland följer vi också med våra kunder utomlands.

Nu behöver vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget!

Rollen som MES-specialist

Som konsult i vår grupp kommer du att delta i allt från tekniska förstudier, design, utveckling, systemering, installation och idrifttagning av mjukvara för effektiv produktion. I rollen ingår mycket egen kundkontakt och en del resor. Detta ställer krav på samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och problemlösningsförmåga. Rollen är bred och ger en god systemförståelse från mjukvara till hårdvara. Detta jobb passar dig som vill arbeta nära verkligheten och se när det i praktiken fungerar!

Vad du behöver kunna

• Du har en gedigen erfarenhet av MES (Manufacturing Excecution System) och ett stort intresse för produktionsnära IT-lösningar.

• Du har med fördel ett par års erfarenhet av utveckling och leverans av tekniska lösningar för industrin, gärna baserat på olika MES-plattformar från olika leverantörer.

Som person är du driven, engagerad och har en positiv attityd. Vi tror du är en multikonstnär som kan axla många olika roller i ett projekt. I botten ligger ett genuint intresse för att, med teknikens hjälp, lösa kundernas problem.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henric Persson Henric.persson@prevas.se / 0722-31 95 23 alternativt Ansari Haji Cheteh, rekryterare ansari.haji@prevas.se /0722-01 90 78

Mer information

Välkommen med din ansökan redan idag!

Företagskulturen heter Prevas United

Det låter nästan som ett fotbollslag. Och det stämmer till vissa delar. Prevas United är en sammanhållande kraft på företaget.

Business Driven, Open Minded, Accountability och Team Spirit är Prevas värdeord som ligger till grund för allt vi gör – vad vi än gör! Här är kommunikationen rak och sammanhållningen stor. Alla medarbetare på Prevas uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. För att alltid ligga i framkant inom tekniken ägnar vi oss en del åt häftiga hobbyprojekt inom konceptet "Prevas labs". En trevlig miljö med skratt skapar i sin tur en öppenhet för nya lösningar. Det gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass.

Join us!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som IT-arkitekt/Lösningsarkitekt hos Prevas i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Prevas
Legeringsgatan 18
72130 Västerås

Till webb­ansökan 

Mer information