IT Specialist sökes till Castra Syd

2019-04-10

Castra fortsätter att växa, och nu söker vi en erfaren IT IT Specialist, IT Infrastructure!

Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det kan vara arbetstid, arbetsuppgifter, lön, utbildning, delägarskap och mycket mer. De senaste månaderna har vi i snitt anställt en ny kollega i veckan här på Castra , och behovet kvarstår! Nu söker vi dig som vill arbeta som IT Specialist inom IT infrastructurepå långa uppdrag. Vi letar efter en IT-specialist med inriktning infrastrukturtjänster. Du kommer att bidra till den arkitektoniska infrastrukturen hos våra kundermed din IT-expertis och kunskap i Microsoft-produkter och molntjänster.

Arbetsuppgifter

Som IT-specialist kommer du att stödja våra kunders IS / IT-avdelningar tillsammans med ett team av systemadministratörer. Du kommer att vara involverad i att utforma och uppdatera infrastrukturtjänster och ansvara för att de olika infrastrukturuppdragen passar samman från ett arkitektoniskt perspektiv samt att ta del av ägandet för specifika tjänster.

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet från IT-industrin, helst med globala IT-miljöer. Idag kan du arbeta som konsult inom infrastruktur, servicechef / ägare med arkitektoniskt intresse och praktisk IT-kunskap eller annan liknande bakgrund. Vi vill gärna att du har erfarenhet från och förstår möjligheterna till molnlösningar.

Olika certifieringar ses som meriter men det är inte ett krav. Vi ser att du har lång erfarenhet av något av följande:

Molntjänster

Microsoft-produkter (Server, SQL, Exchange, Office 365)

Microsoft Azure

Unified Communication (videokonferens, Skype for Business, telefoni)

Server / Data Center-hårdvara

Våra kunders IT-strategi pekar tydligt på att utnyttja Cloud Services i högre utsträckning, så erfarenhet och intresse för det här området är viktigt. Cloud Services och hybridmiljöer är det dagliga livet för våra kunder inom en snar framtid.

Du har ett genuint intresse för IT-teknik och är bekväm med Change Management och kontinuerliga förbättringar. Du är analytisk och kan skapa och behålla renhet och ordning inom ditt ansvarsområde. Du måste förstå både tekniska detaljer och ha möjlighet att se den stora bilden. Som person är du social, positiv, jordnära och lätt att arbeta med.

Mer information

Varför ska du välja oss?

För hos oss på Castra är du som konsult vår mest värdefulla resurs. Vi tror på att skapa riktigt goda förutsättningar för dig, så att du kan göra ett riktigt bra jobb. Vi tror att du vill ha möjlighet att själv styra över din tid, lön och din utveckling. Vi erbjuder dig valmöjligheter och intressanta uppdrag, så att du kan jobba med det du tycker är roligast, på det sätt som passar dig. Du erbjuds möjlighet till delägarskap, och blir en nyckelspelare i vår organisation. Hör av dig så berättar vi mer!

Om Castra

Castra är ett konsultföretag som erbjuder seniora konsulter inom verksamhetsutveckling och IT.

Våra konsulter är experter på att strategiskt planera, leda och genomföra utveckling av IT som stöd för verksamheten. Castra är organiserat i starkt nischade dotterbolag där det ges möjlighet till delägande för de anställda, stort personligt utrymme och kompetensutveckling. Vi sticker ut kompetensmässigt.Därför kan vi idag erbjuda en effektgaranti på våra leveranser.

Castra är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och ägs gemensamt av personalen.

Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping.

Castra har idag ett antal ramavtal inom offentlig sektor.

Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se (http://www.castra.se/).

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet?

Sök direkt via länken eller kontaktajohn.peterson@castra.seTfn: 073-507 9009

Ansökan

Du ansöker till jobbet som IT-arkitekt/Lösningsarkitekt hos Castra i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Castra
S:t Johannesgatan 2A
21146 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
John Petersonjohn.peterson@castra.se

Till webb­ansökan 

Mer information