Bolagsjurist till European Spallation Source i Lund

2018-11-08

Är du på jakt efter nästa utmaning i karriären och redo att ta dig an ett spännande projekt? I en unik internationell organisation som karaktäriseras av innovation kommer du i denna roll få möjlighet att bidra till ESS framtida utveckling. Drivs du även av utmanande uppdrag så är detta tjänsten för dig! Sök idag, vi går igenom ansökningarna löpande!

OM TJÄNSTEN

ESS söker tillsammans med Academic Work efter en Bolagsjurist med omgående start till ett kortare uppdrag på deras ESS ERIC Legal Function i Lund.

Då ESS befinner sig i en expansiv utvecklingsfas är detta en möjlighet för dig som Bolagsjurist att stödja upp verksamheten omgående under en period.

Här kommer du till ett internationellt och unikt forskningsföretag inom sitt område vars kultur karaktäriseras av innovation och av en hög entreprenörsanda.

Forskningsanläggningen är unik och en av de största inom sitt område som inrymmer ett 50-tal olika nationaliteter och en akademisk miljö. Här finns det en stor vilja att ständigt förbättra, effektivisera och hitta nya vägar! Om du tycker om utmaningar kommer du i det här uppdraget vara med och bidra till arbetets utveckling framåt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att pågå till 6 mars 2019.

ARBETSUPPGIFTER

Som bolagsjurist kommer du få möjlighet att vara en del av ett spännande internationellt projekt. Du kommer att tillhöra ESS ERIC Legal Function och tillsammans med en Senior Legal Officer rapportera till Head of Supply Procurement and Logistics Division. Detta innebär att du kommer att få en betydande roll för organisationens utveckling. I rollen kommer du exempelvis att hantera konsultavtal, ramavtal, samarbetsavtal, licensavtal och hyresavtal.

Du kommer även att:

* Hantera offerter

* Upprätta, granska och förhandla avtal

* Tillsammans med Senior Legal Officer att ansvara för en stor del av ESS legala behov.

Tjänsten passar dig som har viljan att ta dig an ett spännande projekt. Den passar även dig som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Tjänstens omfattning kan delvis formas utifrån ditt intresse, genom möjlighet att förlägga arbetstiden på cirka 3-4 dagar i veckan. Du som person bör vara pragmatisk, diplomatisk och har god förmåga att samarbeta med andra. Vidare är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa ditt angreppssätt efter eventuella förändringar i projektet. Vi ser gärna att du som person har en prestigelös inställning. Det är även av stor vikt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Har erfarenhet av att upprätta, granska och förhandla avtal, exempelvis från bolag eller på affärsjuridisk advokatbyrå

* Har relevant examen i juridik från Universitet/Högskola

* Är flytande i svenska och engelska då kontaktytorna sker på båda språken

* Har god datorvana

ÖVRIG INFORMATION

* Start: 29/11

* Omfattning: Heltid, visstid fram till 6 mars 2019

* Placering: Lund

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ESS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Jurist, allmän domstol hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Eggert

Till webb­ansökan 

Mer information