Account Manager till Elkraft Sverige i Malmö

2019-03-12

Account Manager till Elkraft Sverige

Är du en person som drivs av kontakten med människor och på ett ledigt och naturligt sätt fångar deras uppmärksamhet? Att skapa förtroende och lyssna av vad mottagaren har för behov och önskemål

Gillar du att ta egna initiativ och sätta upp egna mål för att nå det förväntade? Att både arbeta självständigt och vara en i gänget har du inga problem med.

Du kommer in i ett mycket positivt skede då vi ökar snabbt vår försäljning och har en stadigt växande kundbas. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Account Manager kommer du ansvara för hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter består av att kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon, genomföra möten ute hos kund samt skriva avtal. Du kommer arbeta med att bygga upp din egen kundstock så det gäller att vara kreativ och driven för att hitta nya kunder och samtidigt lyhörd för dina befintliga kunder. Självklart kommer du få en grundlig introduktionsutbildning om företaget och deras produkter så att du känner dig väl rustad för att representera Elkraft Sverige. Vidare kommer du få mycket stöttning och hjälp för att lyckas i din roll som Account Manager.

Vi erbjuder

Elkraft Sverige arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras elförbrukning. Vi erbjuder dig som vill utvecklas i en framgångsrik säljorganisation att få möjligheten att växa tillsammans med oss. Tillsammans ser vi till du får ett omväxlande och utmanande arbete som ger dig den positiva energin att skapa nya kundrelationer, vilket leder till att vi etablerar oss hos nya kunder i Malmö med omnejd. Teamet du kommer ingå i består av andra utesäljare och försäljningschefen. Vi har en obyråkratisk och prestigelös organisation som skapar en familjär och trivsam stämning. Medarbetarna är självgående och kommersiellt drivna samt uppmuntras att ta egna initiativ.

Vem är du?

Som person tror vi att du är bra på att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder. Du har ett starkt driv och är inte rädd för att ta egna initiativ för att skapa affärsmöjligheter.

För att lyckas i rollen som Account Manager ska du kunna jobba såväl självständigt som i team. Du har hög social kompetens och god kommunikativ förmåga såväl gentemot kunder som kollegor.

Mer information

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Account Manager tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning och kundrelationer, gärna B2B. Har du tidigare jobbat som mötesbokare eller haft en annan typ av uppsökande roll i korta säljcykler är detta ett plus. Grundläggande kunskaper i Office-paketet behövs eftersom du sköter de administrativa delarna själv.

Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Eftersom denna tjänst innebär resor till kund, behöver du ha tillgång till B-körkort och egen bil.

Om företaget

Elkraft Sverige ingår i den norska Elkraftkoncernen som bildades 1992 i samband med att den norska elmarknaden avreglerades. Sedan dess har koncernen haft en jämn och stabil tillväxt.

Elkraft Sverige har varit representerat på den svenska marknaden sedan 1999 och i Danmark sedan 2005. Under 2011 etablerades den finska verksamheten. Elkraftkoncernen är med sin kunskap och erfarenhet en elleverantör väl förtrogen med såväl den tekniska som den ekonomiska utvecklingen på marknaden. Välkommen att läsa mer om oss på www.elkraftsverige.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Key account manager hos Poolia Malmö AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Poolia Malmö AB
Gustav Adolfs Torg 12
21139 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mia Ereniusmia.erenius@poolia.se

Till webb­ansökan 

Mer information