Kock, tillsvidaretjänst inom Sjöbo kommun

2019-05-14

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt.

Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!

Inom vård och omsorgsförvaltningen arbetar vi med visionen Ett Gott Liv varje dag. Måltidsverksamheten har höga ambitioner i arbetet för att uppnå denna vision.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en flexibel pool-kock som kommer att arbeta all-round på alla olika typer av kök, förskolor, skolor och äldreomsorg inom kommunen.

Arbetsuppgifterna innebär beredning och tillagning av lunch och middag samt dietkoster, planera och organisera arbetet i köket. Du kommer även att delta i andra arbetsuppgifter i köket såsom varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning.

Beräkningar, inköp och egenkontroll är ibland också en del av arbetet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad kock, eller har annan utbildning som kan bedömas likvärdig.

Erfarenhet av matproduktion i stor skala, kunna laga god och näringsriktig mat till äldre.

Ha kunskap om förekommande dietkoster, livsmedelslagstiftningen och datorvana. Kan ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga.

Eftersom du kommer att arbeta på våra olika kök så är det viktigt att du är flexibel och trivs med det.

Tycka att det är viktigt med god service och bra mat till våra barn, ungdomar och äldre.

Du bör behärska svenska i tal och skrift.

Körkort och egen bil krävs.

Mer information

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kock, storhushåll hos Sjöbo kommun, Måltidsverksamheten i Sjöbo genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sjöbo kommun, Måltidsverksamheten
Sjöbo kommun
27580 SJÖBO

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Eva Bramsvik Håkansson0416-27378

Till webb­ansökan 

Mer information