Vikariat, Receptionist till Regionsservice i Malmö

2018-12-05

Gör skillnad. Varje dag.

Regionservice har idag en årlig omslutning på nästan 4 miljarder kronor och består av cirka 1600 medarbetare. Organisationen befinner sig i en spännande utvecklingsfas och lägger stor kraft på att utveckla verksamheten och tjänsteleveranserna. Relationerna med kunderna är avgörande för framgången och siktet är inställt på att nå ett ömsesidigt partnerskap med ett gemensamt mål att göra skillnad varje dag.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en receptionist för placering på till Regionfastigheters Projektkontor för Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM). Du bemannar receptionen i kundens lokaler men är anställd av Regionservice som är serviceleverantör till verksamheterna inom SUS sjukhusområde. Du har en självständig roll där du är spindeln i nätet och du har flera varierande arbetsuppgifter så som att ta emot och registrera besökare, hantera mötesbokningar och post men också mer serviceinriktade uppgifter så som att brygga kaffe och se till att lokalerna är i bra skick. Du hjälper helt enkelt till där det behövs. Du är ansvarstagande, tar initiativ inom givna ramar och har en hög servicenivå.

På Projektkontoret jobbar flera olika yrkeskategorier som arbetar för att färdigställa vårt nya sjukhusområde i Malmö. Det hålls dagligen flera möten och det kommer många besökare utifrån. Du är verksamhetens ansikte utåt och därför önskar vi att du utöver att vara serviceminded också är glad, positiv och representativ.

KVALIFIKATIONER

Du som söker tjänsten har minst gymnasiekompetens och är van användare av Office-paketet samt Outlook. Vi använder ekonomisystemet Raindance för beställningar och fakturahantering och det är meriterande med erfarenheter av detta.

Erfarenhet av liknande tjänst med fokus på service är också meriterande.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Mer information

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kontorsreceptionist hos Region Skåne, Regionfastigheter i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Skåne, Regionfastigheter
Västra Storgatan 12
29189 KRISTIANSTAD

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Carina Olsson – Enhetschef046-17 26 13

Till webb­ansökan 

Mer information