Kvalitetstekniker till Nolato Polymer AB

2019-05-13

Tjänstebeskrivning

Är du en initiativrik, utåtriktad och systematisk person med tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete? Är du en problemlösare som drivs av att se utveckling och förbättring? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Kvalitetstekniker till Nolato Polymer.

Tjänsten som kvalitetstekniker på Nolato Polymer innebär att du kommer medverka i en projektgrupp som ansvarar för framtagning av nya kundprodukter inom svensk industri. Du kommer arbeta nära produktionen och ha en koordinerande roll gällande kvalitetssäkring. I kvalitetsarbetet kommer du bistå produktionen i reklamations- och kvalitetstekniska frågor. Vidare kommer du vara en resurs till marknad i kommersiella projekt och i offertberedning.

I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att:

- Upprätthålla styr- och processplaner, kapabilitetsstudier samt produktinstruktioner.

- Ansvara för PPAP dokumentation mot kund

- Utföra kvalitetssäkring enligt principerna i IATF 16949

- Ansvara för kunds tekniska dokumentation i olika system

- Ansvara för dokumentation och uppföljningsarbete gällande kvalitetsavvikelser och dess efterlevnad i produktion

- Medverka vid framtagning av kontrollutrustning och bistå i mättekniska frågor

För denna tjänst som kvalitetstekniker har du möjlighet att ha placeringsort antingen i Ängelholm eller i Torekov, men det förekommer arbete vid båda enheterna.

Du välkomnas in i ett engagerat projektteam, som med högt i tak ständigt strävar mot utveckling och förbättring. Genom professionalism och engagemang ska Nolato Polymer bli ett av Sveriges främsta formsprutande företag. Du erbjuds en tjänst med bra förmåner och villkor inom en stark koncern.

Krav på person

I rollen som kvalitetstekniker söker vi en drivande och initiativtagande lagspelare som trivs bra med såväl självständigt arbete som i grupp.

För att lyckas i tjänsten som kvalitetstekniker på Nolato Polymer ser vi att du har:

- Som riktmärke minst några års arbetslivserfarenhet inom liknande kvalitetsarbete

- Relevant utbildning inom QA/QC och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av PPAP dokumentation mot kund

- God vana i ritningsläsning

- Datorkunskaper

- Goda kunskaper i svenska samt engelska i såväl tal och skrift.

- Meriterande om du har erfarenhet av mätning med CMM och OGP

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och trivs i en koordinerande roll. Vidare besitter du en god servicekänsla och är lyhörd inför kundens behov. För att lyckas i tjänsten söker vi dig som är en nyfiken och kommunikativ person som har lätt för att få ett helhetsperspektiv gällande kvalitetsarbete inom produktion.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på carolin.ericsson@performiq.se alt 0733-537504. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Mer information

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Må-to 07.30-17.00 och fre 07.30-13.30. Förtroendetid, flex.

Plats: Placeringsort Ängelholm alternativt Torekov, förekommer arbete vid båda enheterna

Företagspresentation

Nolato Polymer utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder. Konstruktion och utveckling sker i nära samarbete med kunderna inom branscher såsom möbelindustrin, trädgård/skog, förpackningar, VVS, och övrig industri. Nolato Polymer är dotterbolag i den internationella Nolato koncernen. Nolato erbjuder sina kunder högteknologisk utveckling och tillverkning av produkter och produktsystem baserade på olika polymera material som plast, silikon, TPE och gummi. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen. Läs mer på www.nolato.se.

Sökord: kvalité, kvalitetstekniker, QA, QC, PPAP, produktion, projekt, plast, nolato, nolato polymer

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kvalitetskoordinator hos PerformIQ Work AB i Ängelholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

PerformIQ Work AB
Hyllie Boulevard 11
21532 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Carolin Ericsson

Till webb­ansökan 

Mer information