Processtekniker för extrajobb till läkemedelsjätten PolyPeptide

2018-12-05

Vill du jobba med läkemedelstillverkning på ett världsledande läkemedelsföretag? Vill du arbeta i en grupp med högutbildade personer som brinner för sitt arbete? Vill du tjäna lite extra vid sidan av studierna på ett för framtiden meriterande jobb? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som processtekniker till PolyPeptide! Starten är i januari, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu studenter som vill arbeta som processtekniker hos PolyPeptide. PolyPeptide-koncernen är en av världens ledande och största tillverkare av peptider och tillverkar över en tredjedel av alla peptidläkemedel världen över. Koncernen har drygt 800 anställda på sex tillverkningsställen i Frankrike, Indien, Belgien, Sverige och USA. I Sverigeproduktionen i Limhamn arbetar ca 80 personer och arbetsplatsen är en av Skånes akademikertätaste. Företaget utökar ständigt produktionen och behöver nu förstärkning i en av produktionslinjerna. Teamet består av 12 heltidsanställda och stämningen i gruppen är inkluderande och det är högt i tak.

Du kommer få en grundlig upplärning och gå flera olika utbildningar för att känna att du kommer in i din roll på ett bra sätt.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som deltidskonsult hos PolyPeptide. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget efter studierna, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som processtekniker kommer du sköta och kontrollera tillverkningsprocesserna av peptiderna i renrumsmiljö.

Du kommer till exempel att:

* koppla filter, arbeta med lösningar, tillsätta råvaror och rengöra tråg

* arbeta med oxidation och indunstning

* sköta frystorkningen genom att starta maskiner, kontrollera torkningen och tömma torkarna

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för läkemedelstillverkning och gillar att ta ansvar. Du har minst ett år kvar av dina studier och vill gärna jobba 1-2 dagar i veckan under terminerna samt heltid under sommaren.

VI SÖKER DIG SOM

* studerar på YH-, högskole- eller civilingenjörsnivå inom kemi, medicin eller biologi

* talar och skriver svenska obehindrat för intern kommunikation och dokumentation

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i labratoriemiljö eller arbete inom processindustri. Som person har du lätt för och trivs med att jobba i grupp och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete. Samtidigt tror vi att du inte är rädd att ta ett stort eget ansvar och på egen hand följa uppsatta rutiner och tillvägagångssätt. Till sist är det av största vikt att du är noggrann.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari

* Omfattning: Under terminerna beräknas du jobba ca 1-2 dagar i veckan, förlagt på vardagar, kvällar och helger. Under sommaren är tjänsten på heltid.

* Placering: Limhamn, Malmö

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PolyPeptides önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Laboratorieassistent hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ellen Hansson Henne

Till webb­ansökan 

Mer information