Lagerarbetare

2018-12-05

Arbetet på Bioglan innebär godsmottagning & godsregistrering. Registrering sker i vårt datasystem Navision. Provtagning av råvara / förpackningsmaterial sker dagligen. Framplockning av råvaror / förpackningsmaterial till uppvägning/tillverkning/packning. Vi jobbar i ett väldigt högt tempo och man måste samtidigt vara noggranna i våra arbetsuppgifter. Traktorkörning med släp är en del av det här lagerarbetet. Stresstålig person som kan jobba i ett högt tempo är önskvärt. Ordning och reda är A&O.

Personliga kvalifikationer

Du är noggrann, självständig, initiativtagande och kvalitetsmedveten som person och du har en förmåga att se helheten. Du trivs med att arbete i mindre grupper och du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du trivs med att jobba inom lager och känner dig bekväm med att jobba med datorer. Erfarenhet av GMP är ett stort plus.

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika. Produkterna är huvudsakligen för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485/ISO14001. Bioglan har ca. 90 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett expansivt företag med härliga kollegor!

Arbetet hos oss på Bioglan AB ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika arbetet Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos BIOGLAN AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

BIOGLAN AB
BOX 50310
20213 MALMÖ

Telefonnummer: 040287500

Till webb­ansökan 

Mer information