Landskapsarkitekt vikariat

2018-12-05

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

ARBETSUPPGIFTER

Vill du vara med och utveckla framtidens Helsingborg? Vi erbjuder en ansvarsfull och spännande roll i en av Sveriges ledande kommuner inom stadsutveckling.

Helsingborg genomför flera intressanta utvecklingsprojekt och stadslivsfrågor blir allt viktigare. Vi söker någon som vill vara med och utveckla Södra hamnen i projekt H+ och stadens gröna miljöer tillsammans med oss.

Du har din anställning på stadsbyggnadsförvaltningen, enheten för Gestaltning & Projektering. Vi arbetar med stadsutveckling och ansvarar för gestaltning av det offentliga rummet med livskvalitet i fokus. Gröna och blåa frågor varvar vi med tillgänglighet, trygghet och lek i staden. Du blir en del av ett positivt team på sjutton medarbetare, varav tio är landskapsarkitekter.

Du arbetar med stadsutvecklingsfrågor och kommer att gestalta och forma framtidens miljöer utifrån en beställarroll. Din roll blir både kreativ och projektledande. Arbetet ställer krav på god initiativkraft och förmåga att arbeta självständigt med en aktiv återkoppling.

KVALIFIKATIONER

Du är landsskapsarkitekt med eget driv och stort engagemang för att utveckla stadsmiljöer och gröna frågor. Erfarenhet från kommunal verksamhet är ett plus men inget krav. Vi ser att du har vana av att ta fram och bedöma bygghandlingar och förutsätter att du behärskar programvaror från Adobe, sketchup och autocad. Tjänsten kräver B-körkort.

Mer information

ÖVRIGT

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Landskapsarkitekt hos Helsingborgs stad, STADSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Helsingborgs stad, STADSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN
.
25189 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Martin Hadmyr042-105895

Till webb­ansökan 

Mer information