Förskollärare/Barnskötare

2018-12-05

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

På Uddens förskola möts du av trygghet och goda relationer där ett nära samarbete med föräldrarna om barnets utveckling och lärande ligger som en grund för verksamheten.

Förskolan erbjuder en kreativ och inspirerande miljö där utevistelsen är ett viktigt inslag som utvecklar och utmanar barnets motoriska färdigheter. Förskolan ligger i ett underbart naturområde, med närhet till både skog, äng och till viss del hav. En röd tråd i vår verksamhet är fokus på ute- och sagopedagogik. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation som arbetssätt. Detta innebär att vi hela tiden utgår ifrån barnens visade intresse och nyfikenhet.

Uddens förskola ligger i stadsdelen Stavstensudde i västra Trelleborg med goda pendlingsmöjligheter. Vi har sex avdelningar där barngrupperna är uppdelade i äldre och yngre barn. Vill du bli en del av vår spännande verksamhet och bidra med ditt engagemang är du rätt person att söka!

Arbetsuppgifter

Som förskollärare/barnskötare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Att skapa utmaningar i lärandet och att dokumentera lärprocesserna tillsammans med barnen tillhör vardagen. Du tar ansvar för att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare alt utbildad barnskötare. Du är engagerad, nyfiken och väl insatt i läroplanen. Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Mer information

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, 100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Camilla Wegbratt, Förskolechef, 0733- 51 10 80

Katarina Jönsson, Lärarförbundet, 0410-73 34 12

Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Anette Henriksson, Kommunal, 010-44 27 944

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2018-12-19 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval/intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i förskola/Förskollärare hos Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Förskola, Udden i Trelleborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Förskola, Udden
Johan Kocksgatan
23183 Trelleborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Camilla Wegbratt, förskolechef0410-73 37 40

Till webb­ansökan 

Mer information